Hayranları buna çok üzülecek... Yolun sonu göründü

Güncelleme Tarihi:

Hayranları buna çok üzülecek... Yolun sonu göründü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 14:42

Çocukluk yıllarından bu yana onun evlilikleri de aşkları da boşanmaları da hep olay oldu. Görünüşe göre hayatının bundan sonrası için aldığı karar da çok konuşulacak. Çünkü bir zamanların Brangelina'sından Angelina Jolie'nin gelecek için bambaşka bir planı var.

Haberin Devamı

Buna belki onu kamera karşısında görmek isteyen hayranları çok memnun olmayacak. Ama 48 yaşındaki Angelina Jolie, oyunculuğu bırakmayı hatta ülke bile değiştirmeyi düşünüyor. Bunu da WSJ dergisine verdiği röportajda anlattı Jolie.

Brad Pitt ile evliliğinden üçü evlatlık üçü biyolojik altı tane çocuk sahibi olan Angelina Jolie, dergiye verdiği röportajda Hollywood'un "sağlıklı" bir yer olmadığını belirtip "Belki de bugün olsa sektöre hiç girmezdim" diye konuştu.

Ünlü yıldız, aslında olabilecek en kısa sürede Asya'daki evine taşınmak istediğini belirtti. Fakat bunun için eski eşi Brad Pitt ile devam eden yasal sürecin tamamlanmasını beklemek zorunda olduğunu sözlerine ekledi.

Hayranları buna çok üzülecek... Yolun sonu göründü

Haberin Devamı

Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt ile ilgili yasal süreçlerin tamamlanmasından sonra Hollywood'dan hatta ABD'den bile uzaklaşacağını söyledi. Hedefi ise en büyük evlatlığı Maddox'un memleketi Kamboçya.

Söylediğine göre Brad Pitt ile aralarındaki yasal süreç onun istediği gibi özgürce seyahat etmesini ve ülke değiştirmesini engelliyor. 

"Bu benim boşanmadan sonra yaşadıklarımın bir parçası. Özgürce yaşama ve seyahat etme yeteneğimi kaybettim" diye sürdürdü sözlerini Jolie.

Aklındaki ülkenin ise en büyük evlatlığı Maddox'un doğduğu yer olan Kamboçya olduğunu söyledi. Yapabileceği ilk anda Kamboçya'da daha fazla vakit geçirmeyi planladığını anlattı Jolie.

Hollywood'un çok sığ ve sağlıksız bir yer olduğunu söyleyen Jolie yaşadığı yerde özgünlük aradığını da sözlerine ekledi.

Oyuncu olan babası Jon Voight ve yine sonradan mesleğini bırakan eski bir oyuncu olan annesi Marcheline Bertrand orada yaşadıkları için Hollywood'da büyüdüğünü anlatan Jolie, "Oradan asla etkilenmedim" diye konuştu.
Â

Hayranları buna çok üzülecek... Yolun sonu göründü

Angelina Jolie, eğer hayata yeniden başlayabilseydi belki de meslek olarak oyunculuğu seçmeyeceğini anlattı. 

Haberin Devamı

Jolie, eğer bugün her şeye yeniden başlayabilme imkanı bulsaydı meslek olarak oyunculuğu seçmeyeceğini anlattı. Bunda da ünlü insanların özel hayatlarını paylaşmaları beklentisinin etkin olduğunu anlattı.

"Ben kariyerime ilk başladığımda özel hayatımı kamuoyuyla paylaşmak gibi bir beklentim yoktu" diye konuştu ünlü yıldız.

Yarı şaka yarı ciddi bir şekilde de artık sosyal hayatı olmadığını en yakın arkadaşlarının mülteciler olduğunu sözlerine ekledi.

Hayranları buna çok üzülecek... Yolun sonu göründü

Angelina Jolie, yarı şaka yarı ciddi en yakın arkadaşlarının mülteciler olduğunu söyledi. "Onlardan sadece güçlü olmayı değil insanlığı da öğrendim" dedi.

Yıllar boyunca Birleşmiş Milletler'in Mülteciller Yüksek Komiserliği'ne bağlı olarak çalışan Angelina Jolie o süre boyunca Kamboçya, Tanzanya, Sierra Leone ve Pakistan gibi ülkeleri gezdi.

Haberin Devamı

Mültecileri kendine neden yakın hissettiğini de şu sözlerle anlattı Angelina Jolie " Böylesine zorluklardan geçen insanlar daha dürüst ve ben onlarla birlikte olduğumda kendimi rahat hissediyorum."

Onların kendisi için sadece güçlü olmayı değil insanlığı da hatırlattığını söyledi Jolie.

Her ne kadar oyunculuktan emekli olmayı planladığını söylese de Angelina Jolie'nin niyeti bundan sonra çalışmamak değil.

Kısa bir süre önce bir giyim markası oluşturan Jolie söylediğine göre çalışmalarını bu alanda yoğunlaştıracak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!