Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi ayrıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi ayrıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 19:38

Televizyon ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi “Asla Vazgeçmem”in başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman, rol gereği Amine Gülşe ile öpüşünce olanlar oldu. Tolgahan Sayışman'ın sevgilisi ünlü şarkıcı Almeda Abazi kıskançlık krizine girdi. Ünlü çift ayrıldı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Tolgahan Sayışman, senaryo gereği dizideki partneri Amine Gülşe ile öpüşünce sevgilisi Almeda Abazi kıskançlık krizine girdi ve çift ayrıldı. Türkiye güzeli rol arkadaşıyla öpüştü, dünya güzeli sevgilisiyle ayrıldı.

Tolgahan Sayışman'ın Show TV ekranlarında yayınlanan 'Asla Vazgeçmem'de birlikte kamera karşısına geçtiği 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile öpüşmesi, 2008 Dünya Güzeli sevgilisi Almeda Abazi'yi çileden çıkardı.

Evi Terk Etti!

'Asla Vazgeçmem'in 42'nci bölümünü birlikte izleyen Sayışman ile Abazi, öpüşme sahneleri sırasında tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyüp krize dönüşmesiyle Abazi, yakışıklı oyuncunun evini terk etti. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan sevgililer tartışmanın sonucunda ayrılık kararı aldı. Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi ile ilişki yaşamaya başlamadan önce bir kez daha Amine Gülşe ile bir öpüşme sahnesinde yer almıştı.

Haberin Devamı

Almeda Abazi kimdir

Almeda Abazi Kimdir?

Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.

Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi. Abazi, Beyonce Knowles'ye de rakip olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Şu ana kadar bulunduğu Sinema Filmleri; Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!