Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2021 10:25

Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı’nın doğum günü mesajıyla bir kez daha merak konusu oldu. İlk kez sürat teknesine görüntüleri ortaya çıkan Acun Ilıcalı- Ayça Çağla Altunkaya ilişkilerini gözlerden uzak bir şekilde sürdürüyor. Ayça Çağla Altunkaya ise O Ses Türkiye kulisinden ve Masterchef kulisinden fotoğraflar paylaşıyor. Peki, Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya bir dönem sosyal medyanın en çok gündemde kalan isimleriydi. Çift Acun Ilıcalı’nın sevgilisi için yazdığı doğum günü mesajıyla bir kez daha konuşuldu. Ayça Çağla Altunkaya ile bir fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, altına bunu notu düştü:

“Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelerin olsun.. Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin :)” Bu paylaşım ardından Ayça Çağla Altunkaya’nın hayatına dair bilgiler bir kez daha merak konusu oldu.

Ayça Çağla Altunkaya, 1999 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Hemşirelik mezun olan Ayça Çağla Altunkaya’nın basketbol ile ilgilendiği biliniyor.
Ayça Çağla Altunkaya Survivor'ın çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'nde görüntülenmişti.

Ayça Çağla Altunkaya ise O Ses Türkiye kulisinden ve Masterchef kulisinden fotoğraflar paylaşıyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!