Macaulay Culkin'in son hali görenleri şaşırtıyor!

Güncelleme Tarihi:

Macaulay Culkinin son hali görenleri şaşırtıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 15:13

90’lı yılların en çok izlenen filmlerinden biri olan Evde Tek Başına’nın başrol oyuncusu Macaulay Culkin geçtiğimiz günlerde objektiflere takıldı. Ünlü yıldızın şimdiki hali hayranlarını şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Henüz 10 yaşındayken Evde Tek Başına film serisi ile şöhretin zirvesine ulaşan küçük yıldız Macaulay Culkin, New York’ta gerçekleşen The Jim Gaffigan Show çekimlerinde kameralara takıldı.

90’lı yıllarda herkesin severek izlediği serilerden ‘Evde Tek Başına’ filminin başrol oyuncusu Macaulay Culkin şuan 35 yaşlında.

Aradan geçen yılların ardından yeniden kameraların karşısına geçen Culkin’in son hali görenleri şaşkına çevirdi.

10 yaşındayken yakaladığı şöhreti devam ettiremeyen Culkin, en son yaklaşık 4 yıl önce uyuşturucu bağımlısı olmuş vaziyette görüntülenmişti, Bu haberle hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.

Macaulay Cultin kimdir

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde New York’ta gerçekleşen The Jim Gaffigan Show çekimlerinde görüntülenen Culkin, yeni imajı ile hayranlarına merhaba dedi.

Saçlarını uzatan yıldız, alın bölgesindeki açıklığı ve göbekli hali dikkatlerden kaçmadı. Ancak son görüntüleri ünlü yıldızın 4 yıl önceki haline göre daha iyi olduğunu gözler önüne seriyor.

BAKMADAN GEÇME!