Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 15:19

Bölümde neler izledik, bölümü neden sevdik? Gelin üzerinden beraberce geçelim!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı’nın onuncu bölümünde hüzün ve entrika olduğu kadar Kerim ve Hülya’nın tatlı ve romantizm dolu bölümleri de aklımıza kazındı. Bölümde neler izledik, bölümü neden sevdik? Gelin üzerinden beraberce geçelim!

 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

 

ZEYNEP’İN İNTİHARI FİTİLİ ATEŞLEDİ

Ha çıktı ha çıkacak dediğimiz savaş çıkmak üzere gibi görünüyor, ikisi birbirinden sinirli adamlar karşı karşıya geldiğinde aksi düşünülemez zaten. Ekran başında “İki keçi bir araya geldi, bundan sonrası zor dostum zor!” dedik!

 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

 

“Hayır, uğraşırım, hepsiyle uğraşırım ama teker teker.” Tüm sorunlar üst üstüne geldiğinde, Hülya’nın dayanacak gücü kalmıyor, yine de yıkılmıyor. Bu hikayenin kalesi Hülya, o yıkılırsa, seyirci olarak kendimizi yenilmiş sayarız. 

 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

 

Zeynep’in intiharından sonra hem hikayede sinirler gerildi, hem de biz izleyici olarak fazlasıyla sinirlerimiz gerildi. Zeynep’in çok sevgili bakan babası olaya el attığında, sinirleri ve bizi bir kez daha geriyor. Haftalardı üstü kapalı bahsedilen, eski işler kozu bir güzel kullanılıyor. Hüseyin bu tehditle başını eğerken, tüm konuşulanları Kerim duyuyor. Hülya, ablasının yanına döndüğünde iki kardeş birbirlerinin yine limanı oldu, vurdu dalgalarını. Döktüler içlerini bir bir, Hülya “Benim başımdaki en son sorun sensin.” diyerek ablasını biraz olsun kurtardı suçlu hissetmekten.  Biz de zaman zaman kardeşlerimize ya da bize karşı zorluk çıkaran arkadaşlarımıza karşı böyle “affedici” olmuyor muyuz? Oluyoruz elbette!

 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

 

Hüseyin beni istemiyor diye babaya şikayet etmek nedir, hangi evin prensesliği bu? Zora gelince kullanılan intihar oyununa da Bayram Cevher son noktayı koydu. Yıllardır süre gelen yanlışı düzeltti, akıllardaki soruyu bir çırpıda sildi. Ölmek istemedi, dikkat çekmek için yaptığını gayet net dile getirdi. İçimiz rahatladı, oh be dedik, yıkın şu klişeleri artık. 

 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

 

Mahir kırıp geçiriyor, Bayram Cevher köşkten vuruyor, Mahir mahalleden, çapraz kahkaha arasında kalıyoruz. Ormandan yürüyerek gelen Mine’nin ettiği savaş yeminlerine alayla yaklaşan Mahir, Mine’ye ima ettiği Oscar’ı asıl kendisi hak etti. Olaylara bakış açısı, Hülya’nın yanında artık sadece iş olarak değil de gönülden yer alması da sempatisine sempati kattı. 

 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

 

Gece ablasında kalan Hülya’yı, görüntülü arayan Kerim, Mehmet için ninni istediğinde oldukça sevimli bir an yaşandı. Hülya ninni söylerken Mehmet uyudu ama Kerim’in içinde bir şeyler uyandı, Kerim’in kalbinde adı şefkat olan hisler belirdi Hülya’ya baktıkça. Hülya, Mehmet’i öyle güzel sevdi, öyle güzel annelik yaptı ki, Kerim önce onun şefkatine vuruldu.

“BANA BİR GÜLÜYOR, KAFA FELCİ GEÇİRİYORUM”

Kerim’e omlet yapmaya çalışırken mutfakta savaş çıkartan Hülya’nın Kerim’in takılmalarına maruz kalması sonucunda bir gülüşüyle erimesi de sevdaya dahil. Nefes alamaması, ateş basması, panik yapması… Hepsi dahil, hepsi. Hayat Şarkısı izleyicileri olarak bir şeyi biliyoruz, Kerim ve Hülya birbirlerine kesinlikle iyi geliyorlar.

 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

 

“BEN, BENİ ZAMANLA SEVERSİN SANDIM. SEN NE YAPTIN KERİM? KALKIP BENİ ÖPTÜN.”

Hülya’nın her daim vurgu yapılan köyden gelmişliği, ona bu masumluğu katıyor işte. Evet belki öfkesi dünyayı yakar, hırsından kimse sağ çıkamaz, yeri gelince kibirlidir de ama konu Kerim’se o sekiz yaşındaki küçük kız çocuğu Hülya. Öyle saf, öyle cadı ama masum… Yavaş yavaş girmek istedi kalbine, adam sarhoşken bir gece çekip öpmesin istedi, önce yanında huzurlu olsun, sevsin, sevilsin istedi. Kerim her işi karmaşık yaptığından, kafasının karışıklığını da ilişkiye yansıttı.

“Senin durumun çok karışık Hülya… Başkasının bebeğinden annelik yapıyorsun, kendi kocandan boşanmak istiyorsun, sekiz yaşından beri aşık olduğum adam seni öptü diye azarlıyorsun. Sen kördüğüm olmuşsun.”

Haberin Devamı

Bu da 9 bölümün özeti oldu, teşekkürler Kerim. Hülya kördüğüm evet çünkü hislerinin peşinden gidiyor, bazen düşüyor, çoğu zaman düşürüyor ama doğru bildiğini yapıyor. Kerim’in onu istemediğini düşünmesi de kök salmasına engel oluyor. Kerim kızı çekip çekip öpene kadar, ciddi ciddi konuşsa o kördüğüm çözülecek. 

 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

 

“BU ŞARKI DA EVDE PARA SAKLAYANLARA GELSİN”

Mahir harika bir planla Hülya’yı sıkıştığı durumdan kurtarmayı denedi ama bu yaptığı başka bir soruna yol açtı. Yine de denedi, paraları da getirdi Hülya’ya teslim etti. Biz, hakkımız olmayanı almayız, diyerek de koydu mertliğini ortaya. Canım Mahir. Hülya’ya, sen ona iyi bir anne olsun, Filiz alkolik, çocuğa bakamazdı, diyerek de söylenmeyeni söyledi. Karşılıklı da ağlaştılar, suç ortaklığından çok güzel dostluklar çıkar, buna yeniden kanıt oldular. 

 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 10. bölüm

 

Zeynep, Cem & Hülya tanışıklığının peşine düştü. Cem’in asistanı her ne kadar sır vermese de orada çalıştığı Bayram’ın kulağına gitti, üstelik Cem tanışmıyoruz demişken. Hülya’dan yüklü bir para isteyip giden Cem’in ardından Kerim geldi. Bakalım ne kadarını duyup gördü. Kerim’e anlatsa olay bu kadar büyümezdi aslında, umarız haftaya bu sorunu çözersin Hülya. Biz seyirci olarak sana kesinlikle güveniyoruz!

 

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!