İşte Arda Kural’ın yeni hali

Güncelleme Tarihi:

İşte Arda Kural’ın yeni hali
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 09:49

Arda Kural, uzun bir süre sonra basın mensuplarının karşısına çıktı. Geçirdiği psikolojik rahatsızlık nedeniyle zor bir dönemden geçen Arda Kural’ın yeni hali dikkatlerden kaçmadı. Saç ektiren yakışıklı oyuncu ekranlara geri döneceğini söyledi. İşte Arda Kural’ın yeni hali!

Haberin Devamı

Uzun süredir psikolojik tedavi gören ve bu nedenle ekranlardan uzaklaşan Arda Kural, yeni imajıyla objektiflere takıldı. İmajını yenilediği görülen yakışıklı oyuncu, yeni hayatıyla ilgili gelişmeleri paylaştı. Vaktinin büyük bir bölümünü yaşadığı Büyükçekmece'de yürüyüş yaparak geçirdiğini anlatan Arda Kural, sevenlerine müjde verdi. Yıllardır hiçbir projede yer almayan Kural; "Hayatım çok güzel gidiyor. Sağlığım yerinde. Saç ektirdim. Setlere dönüyorum" dedi. Peki, Arda Kural kimdir, kaç yaşında, kariyerine ilk adımı ne zaman attı? İşte, oyuncu hakkında merak edilenler!

İşte Arda Kural’ın yeni hali

ARDA KURAL KİMDİR?

Bir dönemlerin adından en çok söz ettiren oyuncularından olan Arda Kural, 12 Nisan 1980’de doğdu. Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonelliğe adım attı. Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu'nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve aşk gibi oyunlarda rol aldı. Kral TV’de VJ’lik yaptı.

İlk olarak 1999’da Haluk Bilginer ve Yıldız Asyalı’nın başrollerinde yer aldığı Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti ve bu dizide Leonardo DiCaprio'ya olan benzerliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. İkinci çıkışı ise 2003’te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle oldu. Son olarak, 2005'te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolü ile geniş beğeni topladı.

Son olarak oynadığı Kubilay filmindeki 22 bin dolar alacağını alamadığından maddi çöküntüye girerek psikoz belirtileri göstermeye başladığından 28 Aralık 2012 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmıştır.21 Ocak 2013 tarihinde taburcu olmuş ve oyunculuğu bıraktığını söylemişti.

 

BAKMADAN GEÇME!