İçerde’nin Sarp’ı Kimdir, nasıl bir karakterdir? 

Güncelleme Tarihi:

İçerde’nin Sarp’ı Kimdir, nasıl bir karakterdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 12:39

İçerde dizisinin popüler oyuncusu Çağatay Ulusoy, Sarp karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki dizinin ana karakterlerinden biri olan Sarp, nasıl bir karakterdir, kimdir? İşte İçerde'nin Sarp'ı hakkında tüm detaylar

Haberin Devamı

Sarp’la polis olmak isteyen ve bu tutkusu her şeyden önce gelen genç bir adam olarak tanıştık. 20’li yaşlarının başındaydı ve tek hayali mesleğini eline alarak annesi Füsun’a mafyaya bulaşıp hapse düşen babasının mazideki hatalarını unutturmaktı. Üstelik kardeşi Umut’u da kaybetmişti ve polisliği, bunun hatırasına da bir hediye olacaktı. Ama hiçbir şey Sarp’ın hayal ettiği gibi ilerlemedi ve birincilikle mezun olmasına son bir adım kala okuldan atıldı! Tabii oldukça öfkeli ve buna sebep olanlardan hesabını soracak kadar hırslıydı.

İçerde’nin Sarp’ı Kimdir, nasıl bir karakterdir

Buna sebep olan ise Sarp’ın okula alınmasını sağlayan ama daha sonra atılmasına sebep olan Yusuf Müdür’den başkası değildi. Sarp, eline geçirdiği emektar silahıyla birlikte -okuldan atılmasa kendisinin de dahil olacağı- yemin törenini bastı ve silahı Yusuf Müdür’e doğrulttu. Fakat amacına ulaşamadı ve hayatının bir senesini hapishanede geçirmek zorunda kaldı. Hapishane, Sarp için bambaşka bir dünyanın kapılarını açtı. Kebapçı Celal olarak nam salmış mafya babasının adamı Alyanak ile tanışan Sarp, hayatına bundan sonra Kebapçı Celal’in tetikçisi olarak devam edecekti. Ama önce bir dizi sınavdan geçmesi gerekiyordu. Sarp, bu sınavlardan geçerken onun aslında Kebapçı Celal’in adamı olmadığını ve Yusuf Müdür tarafından gizli bir göreve gönderildiğini öğrendik. Ama Sarp, hiçbir şekilde açık vermiyordu. Onlardan biri gibi hayatına devam ediyor, hatta onlardan biri gibi yaşıyordu.

Haberin Devamı

İçerde’nin Sarp’ı Kimdir, nasıl bir karakterdir

 

Sarp, Kebapçı Celal’in sözde adamı olarak hayatına devam ederken, Umut olarak hatırladığı ama kaçırıldıktan sonra adıyla birlikte tüm hayatını değiştiren kardeşi Mert de Yusuf Müdür’ün sözde adamı olarak hayatına devam ediyordu.  Sarp’ın her şeyden bihaber annesi Füsun ise oğlunun babasıyla aynı batağa düşmüş olmasından dolayı büyük üzüntü duyuyordu. Sarp’ın en yakın arkadaşı Eylem de, Sarp’ın annesi Füsun ile aynı üzüntüyü yaşıyordu. Tek isteği oğlunun yanında olması ve onuruyla bir yaşam sürmesiydi. Ama Sarp’ın tek amacı yaşadığını öğrendiği kardeşini bulmak, babasını karanlık tarafa çekerek ailesini dağıtan Kebapçı Celal’den intikam almak ve ailesiyle birlikte yeni bir hayat kurmaktı. Bu uğurda da her şeyi göze alıyordu. Sarp, kardeşi Umut’u bulmak için hayatını tehlikeye atmıştı ama kardeşi onun düşmanı olarak karşı cephede savaşıyordu,

Haberin Devamı

Kebapçı Celal’in polis teşkilatına gönderdiği köstebek olarak! Sarp, tüm bunları yaşarken bir yandan da âşık olmaması gereken bir kadına âşık oldu; Kebapçı Celal’in manevi kızı olarak tanıdığımız ama daha sonra öz kızı olduğunu öğrendiğimiz Melek’e! Sarp ve Melek git gide yakınlaşıyordu ve “Acaba Melek’i de Kebapçı Celal’e daha yakın olmak için kullanıyor mu?” soruları zihnimizde kol gezerken Melek ve Sarp’ın aşkının gerçek olduğuna günden güne daha fazla inanmaya başladık.  Sarp’ın öfkesi ve intikam duygusu ile çıktığı yolda baş düşmanı Kebapçı Celal, dostu sandığı kişi Yusuf Müdür, annesi Füsun, kardeşi Mert, en yakın arkadaşı Eylem ve büyük aşkı Melek’le çevrelenen hayatına nasıl devam edeceğini merak ediyoruz!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!