Hediye alacaksanız son iki gün

Güncelleme Tarihi:

Hediye alacaksanız son iki gün
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2001 00:00


Necla BAYRAKTAR
Haberin Devamı

‘‘Benim en büyük hediyem ona karşı duyduğum aşktır’’ diye düşünebilirsiniz. Ama yine de kafanızda ‘‘Birşeyler alayım da ne olsun?’’ diye bir soru varsa, seçenekler aşağıda.

PARASI ÇOK OLANLAR İÇİN

Urart: Urart Sevgililer Günü için aşkın da gücünü simgeleyen sarmaşık ve tomurcuk formlarında kolyeler hazırladı. Kolyelerde 18 ayar sarı ve beyaz altından beyaz, gri inci; siyah ve kahverengi pırlanta taşlar kullanıldı. Erkekler için ise kravat iğneleri ve kol düğmeleri hazırladı.

Goldaş: Beş bini aşkın ürünü bulunan Goldaş sevgilisine özel bir armağan vermek isteyenler için sipariş kabul ediyor. İstanbul'da Nişantaşı'nda bir şubesi olan Goldaş'tan internet üzerinden de alışveriş yapılabiliyor. www.goldas.com.

Gilan: Sevgililer Günü için özel bir koleksiyon hazırlayan Gilan bu mücevherleri Akmerkez ve tüm Gilan mağazalarında satışa çıkardı.

EN İYİ HEDİYE GİYSİ DİYENLER İÇİN

Hugo Boss: Hugo Boss'un takım elbise, ceket, pantolon ve gömlek gibi koleksiyon parçalarının yanı sıra kemer, ayakkabı, kol düğmesi, çorap ve iç çamaşırı yan aksesuarları da hazır. Hugo Boss'un Sevgililer Günü süprizi ise beylerin de sevgilileri için alışveriş yapabilecek olmaları. Hugo Boss kadınlar için İtalya'da tasarlanıp üretilen bir koleksiyon hazırladı.

Sporting Shop: Salomon, O'Neill, Diadora, Killy, Nevica gibi ünlü spor markalarının Türkiye temsilcisi Sporting rahat giyimi seven sevdiklerinize çeşitli hediye alternatifleri sunuyor.

Network Altınyıldız: Network Altınyıldız Sevgililer Günü'nde koleksiyonunu yüzde 50 indirimle satışa sundu. Network'ten alışveriş yapanlara mağazanın bir de süpriz hediyesi var.

Bisse: Gömlek üreticisi Bisse bu özel gün için farklı bir ambalaj hazırladı. Kalp şeklindeki hediye paketinin gömlek, kravat-kemer bölümünün yanı sıra bir de mesaj bölümü bulunuyor. Bisse'de yüzde 15-25 arasındaki oranlarda indirim de yapılıyor.

Koton: Koton tüm sevgilileri alışveriş için davet ediyor. Koton mağazalarından yapacağınız alışverişler için Taksit Kart, Koç Finans Akıllı Kart ve Amerikan Express Card ile değişik vade seçeneklerini tercih edebiliyorsunuz.

Cacharel: Cacharel mağazalarına bugünlerde uğrarsanız yüzde 40'a varan indirimlerle sevgilinize hediye alabilirsiniz.

AKSESUARA ÖNEM VERENLER İÇİN

Vakkorama: Vakkorama sevgililer için özel bir koleksiyonu bir araya getirdi. Koleksiyon özel bir akşam yemeği için kullanılabilecek bir önlük, nefis kalpli makarnalar, çeşit çeşit mumlar, kadehler, muglar, sabunlar, kalpli buz kalıpları, kalp koltuk, kalp sıcak su torbası gibi ürünlerden oluşuyor.

Desa: Desa'da çanta, ayakkabı, evrak çantası, bond çanta, kemer, cüzdan, ajanda ve anahtarlığın yanı sıra Samsonite ürünlerini de bulabilrsiniz.

Penti

Sevgililer Günü'nde sevgilinizi Penti World mağazalarından alacağınız birbirinden güzel çorap ve iç çamaşırlarıyla mutlu edebilirsiniz. Penti World'lerde bu yıl erkek ve kadınlar için çamaşırı ve çorap bulmak mümkün.

Gözlükevi:Aziz Valentine'nin adı ile anılan 14 Şubat için Gözlükevi'nden alacağınız Jean Paul Gaultier, Max Mara, Yohji Yamamato, Gucci, Guess, Armani, Chiristian Dior gibi dünyaca ünlü markaların güneş gözlükleriyle sevgilinizin şıklığını en zarif şekilde tamamlayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!