Ünlülerin sahte isimleri

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin sahte isimleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 10:02

Pek çok ünlü, gerçek kimliklerini saklamak için kaldıkları otellerde veya yemek rezervasyonlarında sahte isimler seçme yoluna başvuruyor. Günün birinde bu isimlerle karşılaşırsanız, hazırlıklı olun!

Haberin Devamı

Ünlü isimler, otellerde konaklayacakları zaman check-in sırasında hayranlarından veya basından kaçmak için kimliklerini gizlemeyi tercih ediyor. Kendilerine seçtikleri bu sahte isimler ya hayranı oldukları bir çizgi film karakteri, sevdikleri bir şarkı ya da tamamen anlamsız ilginç isimler olabiliyor. 

 

İŞTE ÜNLÜLERİN SAHTE İSİMLERİ...  

Ünlülerin sahte isimleri

 

** Kim Kardashian'ın kimliğini gizlemek için seçtiği isim, en sevdiği Disney karakteri olan Prenses Jasmine. Paris Hilton da bir Disney karakteri olan Tinkerbell'e hayran olduğu için bu ismi kullanıyor. 

Haberin Devamı

** Dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks, otellerde kalacağı zaman Harry Lauder adını tercih ediyor. Harry Lauder, 19. yüzyılda yaşamış İskoç müzisyen ve komedyen. 

** Justin Timberlake'in seçtiği isim, Mr. Woodpond! Komik olan, İngilizce 'Timber' ve 'lake' kelimelerinin eş anlamlılarının kullanılmış olması. 'Timber' kereste anlamında, 'Wood' da 'odun, tahta, kereste' anlamlarında kullanılıyor. 'Lake' göl demek, 'pond' da aynı anlama geliyor. 

** Jay-Z, otellerde konaklayacağı zaman Frank Sinatra ismini kullanıyor. Tıpkı 'Empire State of Mind' şarkısının sözlerinde söylediği gibi: ''I'm the new Sinatra (Ben yeni Sinatra'yım).' Eşi Beyoncé ise Ingrid Jackson'ı tercih ediyor. 

 

Ünlülerin sahte isimleri

 

** Justin Bieber'ın otel ismi, hayranı olduğu 'Friends' dizisinden bir karakter: Chandler Bing. 'Friends'te Chandler karakterini Matthew Perry canlandırıyordu. 

** Fergie'nin otellerde konaklamak için seçtiği isim, 'Penny Lane'. Bu isim, İngiltere Liverpool'da bir cadde adı. The Beatles, 1967 yılında 'Penny Lane' adında bir şarkı kaydedince, cadde meşhur olmuştu. 

 

Haberin Devamı

Ünlülerin sahte isimleri

** Nicole Scherzinger The Simpsons'da Bart'ın sınıf öğretmeni olan Edna Krabappel ismini tercih ediyor. 

** Angelina Jolie ve Brad Pitt, otel rezervasyonları için Bryce ve Jasmine  Pilaf isimlerini kullanıyor. 

** Herhangi bir anlamı olmayan komik mahlaslar da mevcut elbette. Kristen Stewart'ın 'Chuck Steak', Mila Kunis'in 'Señor Pants', Lindsay Lohan'ın 'Bella Lovelace', Johnny Depp'inse 'Mr Drip Noodle', 'Mr Oddpong' ve 'Mr Stench' gibi isimleri kullandığı biliniyor. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!