Serkan Çağrı kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkan Çağrı albümleri ve hayatı

Güncelleme Tarihi:

Serkan Çağrı kimdir, kaç yaşında, nereli Serkan Çağrı albümleri ve hayatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2022 11:55

Ünlü klarnetçi Serkan Çağrı Samsak Döveci şarkısı ile gündemdeki yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Elif Buse Doğan ile, yaptıkları programda seslendirdikleri Samsak Döveci şarkısı nedeniyle sorun yaşayan ikilinin araları açılmıştı. Serkan Çağrı katıldığı 2. Sayfa programında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Serkan Çağrı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Serkan Çağrı albümleri ve Samsak Döveci açıklaması...

Haberin Devamı

Son günlerin en popüler şarkısı Samsak Döveci Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan'ın arasında sorun yaşanmasına neden olmuştu. Şarkının sosyal medyada ünlenmesiyle birlikte Elif Buse Doğan tek başında şarkıyı solo albüm olarak çıkarmaya karar vermişti. Bu durumu her şey bittikten sonra öğrendiğini söyleyen Serkan Çağrı, iyi niyetinin suistimal edildiğini, dostluğa hiç yakışmadığını söyledi. Bu zamana kadar hiçbir polemikle gündeme gelmediğini söyleyen Çağrı, Elif Buse Doğan'la paylaştıkları arkadaşlığa yakıştıramadığını ifade etti. Yeniden bir projede alıp almayacakları konusuna da açıklık getiren Serkan Çağrı, Elif Buse Doğan ile yaptıkları Nefesten Sese programında artık tek başına devam edeceğini belirtti.

SEKAN ÇAĞRI KİMDİR?

2017 yılından itibaren Türk Hava Yolları uçaklarında kullanılan kabin içi müziklerin yapım ve yönetmenliğini yaptı.

Haberin Devamı

SERKAN ÇAĞRI ALBÜMLERİ

Sır - Yılı: 2016 - Yapım: Notist Müzik Yapım

Hüseyin Karadayı & Serkan Çağrı - Endorphin Yılı : 2011 Yapım : DMC Music

Serkan Çağrı&Rumeli Band Yılı : 2011 Yapım : Notist Müzik Yapım

Şükrü Tunar Eserleriyle. Yılı : 2009 Yapım : Sony - BMG Music.

Âlâ. Yılı : 2008 Yapım : Sony BMG Music.

Nefesim Yılı : 2005 Yapım : Akustik Yapım.

Bekar Gezelim (Grup Laçin üyesi olarak) : 1998 Yapım : İdoBay Müzik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu sanatçılarından Arslan Kacar’ın yazıp sahnelediği “Düş ve Klarnet” adlı oyunun müziklerini yaptı.

BAKMADAN GEÇME!