Hande Ünal kimdir? İsmail Ege Şaşmaz ile dünyaevine girdi

Güncelleme Tarihi:

Hande Ünal kimdir İsmail Ege Şaşmaz ile dünyaevine girdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2021 08:26

Geçtiğimiz yıl oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile nişanlanan Hande Ünal, sosyal medyanın da gündemindeki isim oldu. Evlilik öncesi eğlence pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Hande Ünal, Manisa'da gerçekleşen düğün hakkında görüntüler aktardı. Peki, İsmail Ege Şaşmaz'ın eşi Hande Ünal kimdir? İşte, o isim hakkında kısa bilgiler

Haberin Devamı

Hande Ünal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Kendisini Influencer olarak tanımlayan Hande Ünal, geçtiğimiz sonbahar aylarında oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile dünyaevine girmişti. 

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da dünyaya gelmiştir. İlk Oyunculuk Deneyimini Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışmasında Sınıfta Acil Servis İsimli Oyunla Başlamıştır. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Kariyerine Güneşi Beklerken isimli dönemin popüler dizisi ile adım atmıştır. diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu daha sonra Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçmiştir.

Aktif oyunculuk yaşamına Günebakan dizisi ile devam eden bu dizide Rüzgar isimli bir karaktere hayat vermiştir. Fox'da yayınlanan Aşk Yalanı Sever ve TRT ekranlarında yayınlanan Mehmetçik Kutül Amare dizisinde ekran karşısına çıkan İsmail Ege Şaşmaz, son olarak yine Fox TV'de ekranlarda yer alan Sen Çal Kapımı isimli dizi ile kamera karşısına geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!