Görkemli geceden notlar

Güncelleme Tarihi:

Görkemli geceden notlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 07:48

49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni konuşulmaya devam ediyor. İşte görkemli geceden notlar...

Haberin Devamı

80’ler tarzı

Görkemli geceden notlar
Gecenin en şık erkeklerinden olan Edis, saç tarzıyla da dikkat çekti. Saç imajını değiştirdiğini belirten ünlü popçu “Biraz seksenler gibi, enseleri filan uzatıyoruz. Bakalım bu da tutarsa yakında dazlağa doğru yeni bir modelle gideriz. Şu an memnunum saçımdan. Yakışır mı bilmem? Belki bir gün olur” dedi.

Mutluluk pozu

Görkemli geceden notlar
Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolde olduğu “Ya Çok Seversen” geceden 3 ödülle ayrıldı. Kerem Çatay’ın yapımcılığını, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği yapım, ‘En iyi romantik komedi dizisi’ seçildi. Kerem Bürsin, ‘En iyi romantik komedi dizisi erkek oyuncu’, Hafsanur Sancaktutan da “En iyi romantik komedi dizisi kadın oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Ekip tören sonrası birlikte poz verdi.

Haberin Devamı

Kulis halleri

Görkemli geceden notlar
En iyi dizi seçilen “Yalı Çapkını”nda rol alan Öznur Serçeler, Züleyha Kuru tasarımı bir kıyafet giydi. Ünlü oyuncu tören öncesi kuliste çekilen karelerini sosyal medya hesabında paylaştı.

Kanatları var

Görkemli geceden notlar
Modacı Miray Gündoğdu törene Kelebek kanatlarını andıran siyah elbisesiyle katıldı. Gündoğdu bu tasarımıyla gecenin en dikkat çeken isimlerinden oldu.

İyi bir dansçıyım

Görkemli geceden notlar
Ödül törenine eşi Levent Dörter ile katılan Dilan Çıtak, sosyal medyada büyük ilgi gören dans videoları hakkında konuştu: “Ben iyi bir dansçı olduğumu düşünüyorum, çocukluğumdan beri dans ederim. İnsanlar çok eşleştiremiyor. Halen Çıtak olduğumu bir türlü kabul edemiyorlar. Bu kızın da bir dans yeteneği var. Provalarımı evde yapıyorum. Birtakım kişiler halay çektiğimi düşünebilir. Halay da çekerim düğünlerde ama daha çok R&B pop stil olarak dans ediyorum.”

Haberin Devamı

İDDİALI KIYAFET

Görkemli geceden notlar
Özge Özacar geceye Cihan Nacar tasarımı bir elbiseyle katıldı. Ünlü oyuncu kısa elbisesini, peleriniyle tamamladı.

Sonsuz teşekkürler

Görkemli geceden notlar

En iyi dizi seçilen “Yalı Çapkını”nda rol alan Toprak Sağlam geceye stil danışmanı Yusuf Can Dirik ile birlikte hazırlandı. B&B Couture marka bir elbise giyen ünlü oyuncu kırmızı halı karelerini “Bizi bu ödüle layık gören izleyicimize sonsuz teşekkürler” notuyla paylaştı.

Gözlükleri çıkarmadı

Görkemli geceden notlar
Rol aldığı “Kulüp” törende ‘en iyi internet dizisi’ seçilen Fırat Tanış kırmızı halıda güneş gözlükleriyle poz verdi.

Haberin Devamı

Şefler kırmızı halıda

Görkemli geceden notlar
En iyi yarışma programı seçilen “MasterChef Türkiye” törene kalabalık bir ekiple katıldı. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna tören sonrası yarışmacılar ve program ekibiyle beraber mutluluk pozu verdi.

Beyazlar içinde

Görkemli geceden notlar
Kelebek yazarı Ömür Gedik geceye beyazlar içinde katıldı. Gedik’in derin göğüs dekolteli Haleia markası elbisesi oldukça beğenildi.

Videolu teşekkür

Görkemli geceden notlar
Kenan İmirzalıoğlu, “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasıyla ‘en iyi erkek sunucu’ ödülünün sahibi oldu. Törene katılamayan İmirzalıoğlu, gönderdiği video mesajıyla teşekkür etti: “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Beni ikinci kez en iyi erkek sunucu ödülüne layık gördüğünüz için sizlere çok teşekkür ederim. Bizleri çok mutlu ettiniz. Daha önce yapılmış bir program nedeniyle maalesef bu muhteşem gecede aranızda olamıyorum. Ödül kazanan diğer arkadaşları canı gönülden tebrik ederim.”

Haberin Devamı

Işıltı ve cazibe

Görkemli geceden notlar
Ünlü sunucu ve model Buse İskenderoğlu törene Raşit Bağzıbağlı tasarımı siyah uzun bir elbiseyle katıldı. İskenderoğlu geceden karelerini İngilizce “Işıltı ve cazibe” notuyla yayınladı.

Bakmaya doyamadı

Görkemli geceden notlar
Zeynep Gür, “Kızılcık Şerbeti” dizisiyle Melis Civelek’le ‘en iyi senarist’ ödülüne layık görüldü. Zeynep Gür ödülüne bakmaya doyamadı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Titiz çalışma

Görkemli geceden notlar
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nin organizasyonunu Tourismo Event and More üstlendi. Kerim Sabuncuoğlu yönetimindeki ekip törene aylarca titizlikle hazırlandı.

Haberin Devamı

En iyi komedi ekibi bir arada

Görkemli geceden notlar
Güldür Güldür Show” ekibi “en iyi komedi dizisi” ödülünün sahibi oldu. Ekip, kırmızı halıda poz verdi.

Vicdanlı bir hikaye

Görkemli geceden notlar
En iyi internet dizisi kategorisinde Altın Kelebek, Netflix yapımı “Kulüp”ün oldu. Yapımcı Saner Ayar’ın eşi Ayşe Ayar, Zeynep Günay Tan, Rana Denizer, Fırat Tanış, Salih Bademci ve Ada Erma, ödülü Şükrü Avşar’dan aldı. Yönetmen Zeynep Günay, “Çok severek ve inanarak bir iş yaptık. Bu her zaman kısmet olmuyor” diye konuştu. Rana Denizer, “Vicdanlı bir hikâye anlatmaya çalıştık” dedi.

Mutluyuz ve gururluyuz

Görkemli geceden notlar
“En iyi dizi” ödülünü alan “Yalı Çapkını” ekibi kırmızı halıda objektiflere poz verdi. Dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir hasta olduğu için törene katılamadı. Ekip, çok güzel bir gece olduğunu söyledi ve ekledi: “Çok da güzel bir sezon geçirdik. Mutluyuz, gururluyuz ve çok keyifli çalışıyoruz. Her şey yolunda.”

Tebrikler karıcığım

Görkemli geceden notlar
Eser Yenenler, “en iyi influencer-YouTuber” ödülünü alan eşi Berfu Yenenler’le pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Yenenler şu notu yazdı: “Yetenek desen var, çalışkanlık desen var, güzellik desen var, ne kadar gurur duysam az kalır. Tebrikler karıcığım, daha nicelerine.”

Güzel bir gece

Görkemli geceden notlar
Kelebek yazarı Cihan Şensözlü, Kıvanç Tatlıtuğ ile “en iyi dizi çifti” ödülünü alan Serenay Sarıkaya ile bir araya geldi. Şensözlü, o anları sosyal medya hesabından “Güzel bir geceden, güzel bir kare sizlere” notuyla beğeniye sundu.

İyi ki Yargı var

Görkemli geceden notlar
Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı” “başarı ödülü”, Pınar Deniz ise “en iyi kadın oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Pınar Deniz, Özgür Masur elbisesi ile gecenin en dikkat çeken isimlerindendi. Oyuncu, “İyi ki Yargı var. İki sene üst üste ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü almak çok gurur verici. Vesile olan herkese çok teşekkürler. Bu ödüllerin hepsi Ceylin sayesinde oluyor. Ceylin hayatımda çok özel bir karakter oldu” açıklamasını yaptı.

Korkularımın üstüne gittim

Görkemli geceden notlar
Melike Şahin, “en iyi kadın sanatçı” ödülünü Şevvam Sam’ın elinden aldı. Şahin, konuşmasında şöyle dedi: “Bir itirafla başlayacağım. Ana akımdan birazcık korktuğum için bu gece çekinerek geldim. Bayılıyorum korkularımın üstüne gitmeye çünkü. Büyüklerimden de öyle öğrendim. Memleketimin bütün kadın ozanlarına minnet ve teşekkür borçluyum. Çok teşekkür ederim layık gören bütün dinleyicilerime ve jüriye. Bana sorarsanız ödüller gelip geçici, gençliğim, güzelliğim, ben de bir gün göçüp gideceğim. Devam etmekteki en büyük motivasyonum size yıllar boyunca, nesiller boyunca eşlik edecek şarkılar yapmak. Müsaadenizle ödülümü, aldığım için benden daha çok sevinmiş birisi için kaldırmak istiyorum. İlk Altın Kelebek’imi annem için kaldırıyorum.”

 

BAKMADAN GEÇME!