Geri’nin bana 20 dolar borcu var

Güncelleme Tarihi:

Geri’nin bana 20 dolar borcu var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2013 09:23

Erhan Yazıcıoğlu, “Kenar Mahalle Delikanlısı” adlı kitabında, bir dönem programında hosteslik yapan Geri Halliwell’in kendisine 20 dolar borcu olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=41540&rid=2369&p=1&hid=23163916

ERHAN Yazıcıoğlu, “Kenar Mahalle Delikanlısı” adlı bir kitap çıkardı. Ünlü sunucu, hayatını anlattığı kitapta Spice Girls grubuyla dünya çapında üne kavuşan şarkıcı ve dansçı Geri Halliwell’le ilgili anılarına da yer verdi.

Yazıcıoğlu, sunuculuğunu üstlendiği, 90’lı yıllarda Kanal 6’da yayınlanan “Seç Bakalım” programında bir dönem hosteslik yapan İngiliz yıldız hakkında şunları yazdı: “Yarışmada ilk iki dönem İngiliz hostesler eşlik ediyordu bana. Harika kızlardı, çok iyi anlaşırdık. İngilizce ile değil hani yanlış anlamayın, Tarzanca ve vücut diliyle. İçlerinden birinin bana hâlâ 20 dolar borcu var. Arada İngiltere’ye gider, dizilerde küçük roller alırdı. Gece hayatına çok düşkündü.

Bazen birlikte sabahlardık Swissotel’in altındaki Julianas adındaki kulüpte. Fazla merakta bırakmadan; bu güzel İngiliz kızı ünlü Spice Girls grubundan Geri Halliwell’di. Benim asıl gözdem ise bugün Londra’nın kuzeyinde üç çocuğuyla mutlu bir yaşam süren Caroline’dan başkası değil.”    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!