En iyi 100 otelden 17’si Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

En iyi 100 otelden 17’si Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2008 00:00

Avrupa’nın en büyük tur operatörlerinden TUI’nin misafir memnuniyeti anketiyle belirlediği dünyanın en iyi 100 oteli arasında 17 Türk oteli de yer aldı.

Alman firması olan TUİ, 70 tur şirketini çatısı altında topluyor ve farklı ülkelerde 3200 bürosuyla hizmet veriyor. Firma, geçen yıl 1 Ocak ve 31 Aralık arasında hizmet verdiği 35 milyon müşterisine "misafir memnuniyeti" anketi uyguladı. Anket sonuçlarına göre, dünyanın en iyi 100 oteli arasına giren Türk işletmeleri "TUI Holly" ödülünü almaya hak kazandı.

TUI Türkiye Ürün ve Kontratlar Müdürü Melih Yetiş, bir önceki yıl bu ödülü almaya hak kazanan Türk oteli sayısının 13 olduğunu hatırlatarak, "Sayının 17’ye çıkması, ülkemizin kaliteli turizm ve misafir memnuniyetinin artması anlamına geliyor" dedi.

Sıralamaya giren oteller

Amara Beach Resort (Side-Antalya), Barut Club Hotel Hemera (Side-Antalya), Barut Hotel Lara Resort Spa & Suites (Lara-Antalya), Cornelia de Luxe Resort (Belek-Antalya), Gloria Serenity Resort (Belek-Antalya), Hotel Delphin Deluxe Resort (Alanya-Antalya), Hotel Delphin Palace (Lara-Antalya), Hotel Marmaris Park (İçmeler-Marmaris-Muğla), Hotel Melas Resort (Side-Antalya), Hotel Papillon Ayscha (Belek-Antalya), Hotel Papillon Zeugma (Belek-Antalya), Hotel Yetkin (Alanya-Antalya), Iber Otel Sarigerme Park (Sarigerme-Muğla), Magic Lıfe Kemer Imperial (Kemer-Antalya), Robınson Club (Çamyuva-Kemer), Antalya Robinson Club Nobilis (Belek-Antalya), Robinson Club Pamfilya (Side-Antalya)".
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!