DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2010 16:24

Haberin Devamı

2,5 milyon dolarlık sutyeni o tanıtacak
Geçtiğimiz yıl anne olan ve doğum yaptıktan çok kısa bir süre sonra eski formuna kavuşan Adriana Lima, Victoria’s Secret defilelerine de hızlı bir dönüş yapmıştı. 29 yaşındaki ünlü model, şimdi Victoria’s Secret’ın 30 Ekim’de New York’ta düzenlenecek defilesinde podyuma çıkmaya hazırlanıyor. Lima, defilede üzerinde 2 bin adet pırlanta bulunan 2,5 milyon dolar değerindeki sutyeni tanıtacak.
------
Birlikteler mi?

Charlize Theron’un model ve oyuncu Eric Thal’la aşk yaşadığı iddia edildi.

Stuart Townsend’le dokuz yıl süren ilişkisini geçtiğimiz ocak ayında noktalayan Charlize Theron’un Eric Thal’la ilişki yaşadığı konuşuluyor. Gizlice buluşan ikilinin, sık sık gözden uzak mekânlarda bir araya geldiği iddia ediliyor. Life&Style dergisine konuşan Thal’ın yakın bir arkadaşı da ilişkiyi doğrular nitelikte açıklamalar yaptı. Arkadaşının söylediğine göre Thal, çiftliğinde kendi sebzelerini yetiştiriyor ve Theron da Güney Afrika’da bir çiftlikte büyüdü. İkiliyi birbirine bağlayan ortak noktalardan biri de bu...
-------
Eşcinseller bile peşimde
“Mad Men” dizisinin seksi oyuncusu Christina Hendricks, Harper’s Bazaar dergisinin kasım sayısına konuştu. Seks sembolü olarak görüldüğünün altını çizen 35 yaşındaki oyuncu, kendisiyle ilişki yaşamak isteyenlerin sadece erkekler olmadığını söyledi: “Bana asılan kadınlar var. Bunu eşim de çok garip buluyor. Eşcinsel erkekler bile ‘Heteroseksüel değilim, fakat eğer olsaydım...’ ile başlayan cümleler kuruyorlar. Bu çok gurur okşayıcı.”
-----
Kayınpedere destek
Dita von Teese, geçtiğimiz gün müstakbel kayınpederi Jean Charles de Castelbajac’ın defilesini izlemeye gitti. Defileyi erkek arkadaşı Louis Marie de Castelbajac’la birlikte izleyen ünlü burlesque dansçısı, Paris Moda Haftası kapsamında tanıtılan 2011 ilkbahar koleksiyonunu çok beğendiğini söyledi.
-------
Taylor hâlâ arkadaşım
Country müziğin yükselen yıldızlarından Taylor Swift, Glamour dergisinin kasım sayısına kapak oldu. 20 yaşındaki şarkıcı, dergideki röportajında eski sevgilisi Taylor Launter hakkında da konuştu: “Taylor, hâlâ en yakın arkadaşlarımdan biri. O mükemmel bir insan ve biz her zaman yakın olacağız, bunun için de ona minnettarım.”
-
Kucak kucağa
Chris Hemsworth, film setlerinden fırsat buldukça İspanyol sevgilisi Elsa Pataky ile zaman geçiriyor. Önümüzdeki yıl iki sinema filmiyle izleyici karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün sevgilisiyle Kaliforniya’da objektife takıldı. Abbot Kinney Bulvarı’ndaki mağazaları gezen ikili, yorulunca bir kafede kucak kucağa dinlendi...
-
Eşinin izinde
Orlando Bloom, eşi Miranda Kerr gibi modelliğe soyundu... 33 yaşındaki ünlü oyuncu, Japon Uniqlo markası için objektif karşısına geçti. Başarılı oyuncuya markanın reklam kampanyasında Charlize Theron da eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!