Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2007 00:00

Anneniz kadar zarif

Goldaş, tüm annelerin Anneler Günü’nü onlar kadar zarif tasarımlardan oluşan koleksiyonlarıyla kutluyor. "My Way" koleksiyonunda yeşil altının kullanıldığı, modern görünümleriyle dikkat çeken kelepçe bilezik ve küpeler yer alıyor. Annelerin zarafetine yakışır nitelikteki takıların yer aldığı koleksiyonun esin kaynağını, yaşamın insanlara sunduğu yollar oluşturuyor. Gerçek yaşamda yürüdüğümüz yollarla hayatın akıp gittiği, kimi zaman kader kimi zaman da yaptığımız seçimlerle şekillenen yollar, üç ayrı tarzdan oluşan My Way’de yansıyor. Ayrıca pırlanta taşların süslediği kolye ve yüzükler de modern bir tasarıma sahip. Kalp ve spiral formların hákim olduğu koleksiyonda, pırlantaya çok yakışan beyaz altın kullanıldı.

Cool annelere cool tasarımlar

Diesel’in 2007 ilkbahar-yaz koleksiyonu 13 Mayıs Anneler Günü için genç ruha sahip, sportif şıklığından gece gündüz vazgeçmeyen annelere çok zengin hediye seçenekleri sunuyor. Kısa bir etek, dar ve yüksek belli bir pantolon, geometrik baskılı, gümüş ve altın nakışlı bir tasarımla şık bir hediye paketi yapabilirsiniz. Ayrıca süslü yakalardan, fonksiyonel ceplerden, dantel, nakış gibi detaylardan da hoşlanabilir.

Gül ve bahçe ona yakışır

Bahçeyle ve çiçeklerle ilgilenmeyi seven bir anneniz varsa, Gardena’nın özel olarak ürettiği gül makası ve bahçıvan eldivenlerini düşünebilirsiniz. Ürünler hem bahçede hem de balkonda yapılacak çiçek bakımı için kolay kullanım özelliği ve pratikliğiyle dikkat çekiyor. Gardena hortum arabası ise sulama hortumunun bir yerden bir yere kolayca taşınmasını sağlıyor. Gardena bahçe aletleri ergonomik yapılarıyla zaman yorucu olabilen bahçe işlerini anneniz için keyfe dönüştürüyor. Ayrıntılı bilgi için www.gardena-dost.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Sadeliği sevenlere

1899 yılından günümüze ayakkabı sektöründe varolan İtalyan markası Divarese’ye bir kez de anneniz için uğrayın. İddialı giyinmeyi seven annelere birbirinden orijinal tasarımlarda, günün modası canlı renklerde, puantiyeli ya da dore - lame - bakır stilettolar, dolgu tabanlar govalar, sadeliğe önem veren annelere konforun ön planda olduğu, kullanışlı, toprak tonlarında babetler, sandaletler, parmak arası terlikler... Çanta modelleri de karar vermenizi güçleştirecek alternatifler sunuyor. Kullanışlı Divarese cüzdanlarına göz atmayı da unutmayın.

Günlük temizlik için ideal



Ev işleri yüzünden yorulmasından mı şikayetçisiniz? Electrolux, şık tasarımlı Ergorapido ikisi bir arada şarjlı el süpürgesiyle ona daha az yorgunluk, size de annenizle daha fazla vakit geçirme olanağı verebilir. Güçlü performansıyla dikkat çeken Ergorapido, başlığında bulunan ön tekerlekleri sayesinde, sert yüzeylerin çizilmesini önlüyor. Yeni tasarlanan başlığıyla, halıların daha iyi temizlenmesini sağlıyor. Ayrıca, tasarımı yenilenmiş fırçası, emiş gücünün artmasını sağlıyor. Günlük temizlik için ideal bir ürün. Dönen yuvarlak fırçası ve teleskopik dar aralık başlığıyla halıdaki ve yerdeki toz, saç, kırıntı, kumu etkili bir şekilde temizliyor. Toz kaçağını önleyen sistemi, tozun tekrar dışarı çıkmasını engelliyor.

Hediyelerin en tatlısı

Hiçbir şey çikolatanın yerini tutamaz. En tatlı hediyenin de çikolata olduğu kesin. The Marmara Cafe, "annenize hissettiklerinizi tüm içtenliğinizle anlatabileceğiniz, en az sevgi kadar tatlı seçenekler" dediği çikolatalara bir bakın.

Sinemanın büyülü dünyası da bir hediye olabilir



Cinecity Sinemaları, Anneler Günü için özel bir hediye alternatifi sunuyor. Annelerinin sinema keyfini dilediği gibi yaşamasını isteyenler, onlara Cinecity Sinemaları’ndan cineclub üyeliği hediye edebilecekler. Anneler, cineclub üyelik kartıyla Cinecity Sinemaları’nda sinema keyfi yaşarken aynı zamanda birbirinden güzel sürprizlerle tanışabilecek ve üyelere özel avantajlardan yararlanacak. Bunun için Cinecity Sinemaları’na gelerek hiçbir ücret ödemeden cineclub kartı almanız yeterli. Kartın kullanıma hazır hale gelebilmesi için ise minimum 50 YTL’lik dolum yaptırmanız gerekiyor. Üstelik, özel tasarlanmış paketiyle de annenizin çok hoşuna gidecek.

Modern anneler için

Birbirinden şık ve rahat pantolonları, etekleri, tisörtleri ve gömlekleriyle 2007 ilkbahar- yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan Dockers San Francisco kadın koleksiyonu, özellikli kumaşları şık tasarımlarla buluşturarak ilkbahar keyfini gardıroplarınıza taşıyor.Hayatın her anında şıklık ve rahatlığı yansıtan modeller, Anneler Günü’nde modern annelerin tercih edebileceği hediyeler olabilir. Modayı yakından takip eden ama yoğun iş temposu yüzünden buna çok vakit ayıramayan Dockers kadını, sezon trendlerini ve renklerini içinde barındıran Dockers San Francisco koleksiyonuyla istediği şıklığa kolayca kavuşabilir. Anneniz çalışan kadınların vazgeçilmezi Sateen ya da Metro Stretch pantolon ve şıklığın ön planda olduğu diğer altlarla ilkbaharın renklerinden oluşan bir polo yaka tişörtü, lycra poplin ya da vual kumaştan hazırlanan çizgili bir gömleği kolayca kombinleyerek bütün sezon şık kalabilir.

Sayısız seçenek

Koleksiyon’da, Anneler Günü için sayısız hediye seçeneği var. Bazıları şöyle: Alev Ebüzziya’nın ismini Dicle Nehri’nin eski adından alan Tigris serisine ait su sürahisi, Karim Rashid tasarımı Creemy çay seti, Kolombiyalı yerli kadınlar tarafından yapılan La Chamba çömlekleri...

Yüzde 50 indirim fırsatı

Kadınların en büyük tutkularından biri çanta kuşkusuz. Çünkü seçilen kıyafet ne kadar güzel, ne kadar trendy, ne kadar şık olursa olsun, doğru çantayla kombine edilmezse giyimde istenen çarpıcılık asla yakalanamaz. İnternetin ilk çanta marketi www.cocosh.com.tr, 2007 koleksiyonlarında vurgulanan, eskimeye yüz tutmuş duyguların ve romantizmin tüm etkilerini çantalara taşıyor. Tasarımlarda aşırı elegantla doğal stil harmanlanıyor. Gündelik kullanım için sade tasarımların öne çıktığı koleksiyonlarda, az ama yerinde kullanılan aksesuvarlar yine çantalarda göze çarpan temel detaylardan. Anneler Günü nedeniyle yüzde 50 indirim kampanyası var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!