Carrie Fisher Star Wars 8’de yer alacak! Carrie Fisher kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Carrie Fisher Star Wars 8’de yer alacak Carrie Fisher kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 15:23

Star Wars serilerinin unutulmaz ismi Carrie Fisher, hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefatı ardından Star Wars 8 ile ilgili önemli bir bilgi verildi. Carrie Fisher‘ın Star Wars 8‘deki sahnelerinin tamamlanmış olduğu haberi bir nebze de olsa ünlü oyuncunun sevenlerinin yüzünde tebessüm bıraktı. Peki, Carrie Fisher kimdir? Ölüm nedeni ne?

Haberin Devamı

Carrie Fisher, hafta sonundan beri verdiği hayat mücadelesini kaybetti. Star Wars serilerinde Prenses Leia karakterini canlandıran ve bu rolüyle milyonların kalbini kazanan ABD'li oyuncu Carrie Fisher, üç gün önce geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede hayatını kaybetti. Ani ölümüyle üzen Carrie Fisher’in Star Wars 8’de yer alacağı haberi ise bir nebze de olsa yüzleri gülümsetti. Variety‘nin haberine göre  Carrie Fisher, önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Star Wars 8‘de son kez Leia Organa rolü ile izleyicileriye buluşmuş olacak. Star Wars 8‘de Force Awakens‘ten sonraki hikaye Leia Organa etrafında olacak Colin Trevorrow‘un yazıp yöneteceği Star Wars 9‘da da yer alması planlanan Carrie Fisher için nasıl bir yol izleneceği ise soru işareti.

Haberin Devamı

Carrie Fisher kimdir?

Şarkıcı Eddie Fisher ve sinema oyuncusu Debbie Reynolds'un kızı olan Carrie Fisher, 21 Ekim 1956’da doğdu.Central School of Spench and Drama okulunda 18 ay eğitim gördü. İlk filmi Shampoo'da (1975) Warren Beatty ve Julie Christie ile rol aldı. 1977 yılında George Lucas'ın klasikleşmiş efsane bilim-kurgu serisi Star Wars'ın orijinal üçlemesi A New Hope, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi'da ve The Force Awakens'da Prenses Leia Organa|General Leia Organa karakterini canlandırarak kariyerindeki en büyük rolünü üstlendi. Star Wars serisi kariyerinin zirvesi oldu ve bu rol ile dünya çapında tanınan bir oyuncu oldu.Bu filmden sonra Dan Aykroyd ve John Belushi oynadığı John Landis'in yönettiği 1980 tarihli Cazcı Kardeşler-"Blues Brothers" filminde oynadı.1986 yılında Hannah ve Kızkardeşleri filminde boy gösterdi. The Burbs adlı filmde Tom Hanks ile beraber oynadı.Müzisyen Paul Simon sadece bir yıl evli kaldı.

BAKMADAN GEÇME!