İNCİ TANELERİ 6.BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri son bölümde şoke eden sahne: Dilber öldü mü? İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

İNCİ TANELERİ 6.BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri son bölümde şoke eden sahne: Dilber öldü mü İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2024 02:52

İnci Taneleri 6. son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 29 Şubat Perşembe akşamı seyirci karşısına çıktı. Dilber’in kocası Zahir otele gelip kapıya dayanırken Dilber ise bu teklifi reddetti. Sinirlenen Zahir zorla Dilber’e sahip olmaya çalıştıktan sonra Azem'in Dilber'i kanlar içinde görmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından ise dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, İnci son bölüm full HD izleme ekranı ve 7. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 29 Şubat tarihli 6. bölümünde, babasının itirafından sonra anlattıklarını umursamayan Cihan, annesi Güngör ile konuştu. Piraye hakkında söylediklerinden pişman olan Dilber'in Azem'den özür dilediği son bölümde Zahir tarafından şiddete uğraması akıllara Dilber öldü mü? sorusunu getirdi. İşte, İnci Taneleri 6. full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler...

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan, vurulduktan sonra bunu yapanlardan intikam almak için harekete geçer. Necmi ve diğer arkadaşlarıyla plan yapan Cihan adeta ateşe yürür. Azem, Dilber’in yoğun ilgisinden yorulmuş ne yapacağını bilemezken, Piraye’nin teklifiyle şirketin etkinliğine katılır. Dilber de aldatıldığını düşünüp Kasım'ın kapısını çalar. Azem, Piraye'nin davetiyle seminere katılır. Piraye daha da ileri giderek Azem'e önemli bir iş teklifinde bulunur. Peki Azem, Piraye'nin teklifini kabul edecek mi?

Haberin Devamı

Cihan, mahalledeki gencecik insanları hayattan koparan zehir tüccarlarına büyük bir ders vermeyi amaçlar. Cihan'ın planı işler ve ortalık fena karışır. Azem, Dilber’in yoğun ilgisinden yorulmuş ne yapacağını bilemezken, Dilber ise Azem'siz yaşayamayacağını anlar! Zahir, sarhoş bir halde Dilber'in yaşadığı otelin odasına gelir ve tartışma çıkar. Dilber, Zahir tarafından darp edilir. Azem, Dilber'i ağzı burnu kan içinde görür. Dilber öldü mü?

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


İnci Taneleri 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, Dilber'e iyi gelecek mi?

Dilber, gözlerini hastanede açar. Ayağa kalkan Dilber, aynada yüzünün halini görünce adeta yıkılır. Cihan, düşmanlarıyla masaya oturuyor. Azem, Kasım'a resmen işe başlaması için sahte evrak düzenlemesi gerektiğini söylüyor. Azem, Dilber'i hastanede yalnız bırakmıyor. Peki Azem, Dilber'i iyileştirebilecek mi?

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!