Hamzaoğlu sitem etti: 'Demek ki yanlış yaptık'

Güncelleme Tarihi:

Hamzaoğlu sitem etti: Demek ki yanlış yaptık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 00:08

Galatasaray'ın Benfica'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Yasin, Olcan değişikliği sırasında tribünlerden gelen ıslıklara üstü kapalı olarak tepki gösterdi. Yaptığı değişiklik konusunda açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, 'Herhalde yanılış yaptık' dedi.

Haberin Devamı

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

"Zafen haftalardır beklediğimiz bir çıkış vardı. Benfica iyi bir takım ve 6 puanı vardı ancak yediğimiz gol planları bozdu; bir anlamda da iyi oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum, müthiş mücadele ettiler, iyi futbol oynayıp iyi bir galibiyet aldılar. Tebrik ediyorum ve camiamıza hayırlı olsun diyorum. Şampiyonlar Ligi'nde hasrete son verdik.

Hamzaoğlu sitem etti: Demek ki yanlış yaptık

'GRUPTAN YA ÇIKARIZ YA ÇIKAMAYIZ'
Gruptan ya çıkarız ya çıkamayız. Yüzde veremem. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum. Oynayan oynamayan herkes hazır durumda inşallah bundan sonra da bu coşkuyla oynayarak iyi donuçlar alacağız.

Haberin Devamı

'YANLIŞ YAPTIK HERALDE'
Yasin maçta hücum olarak çok fazla etkili olamadı. 2-1'den sonra bizim de iyi savunmaya ihtiyacımız vardı. Carole tarafından çok gelmeye başladılar. Yasin'de rakibe uzak kalıyordu. Olcan hem sol bek hem sol açık oynadığı için, Carole'a yardımcı olsun diye oyuna aldık ama yanlış yaptık heralde! Bilmiyorum...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!