Frankfurt'ta dev maç: Almanya - Arjantin

Güncelleme Tarihi:

Frankfurtta dev maç: Almanya - Arjantin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2012 16:58

Almanya ile Arjantin Frankfurt Commerzbank Arena'da 15 Ağustos Çarşamba günü karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Dünya futboluna damga vurmuş iki dev ülke Almanya ile Arjantin Frankfurt'taki özel maçta karşı karşıya geliyor. 15 Ağustos Çarşamba günü Frankfurt Commerzbank Arena'daki dev maçta Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'lı Panzerler, Messi'li Arjantin ile mücadele edecekler. Saat 20.45'de başlayacak olan karşılaşma Almanya ikinci kanalı ZDF'ten naklen verilecek.

2014 yılında Brezilya'da yapılacak olan Dünya Kupası'na hazırlık amacıyla yapılacak olan özel karşılaşmada Almanya'da eşi doğum yapacak olan kaptan Philipp Lahm, sakat olan Mario Gomez, Sven Bender yanında, önceki gün Süper kupa maçında sakatlanan Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer'de yer almayacak. Dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Lionel Messi'li Arjantin kadrosu ise Frankfur'ta gelerek son hazırlıklarına başladı. Arjantin Teknik Direktörü Alejandro Sabella, 2010 Dünya Kupası'nda 4-0 mağlup oldukları Almanya karşısında rövanşı almak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

ÜMİT MİLLİLER OFFENBACH'TA KAPIŞIYOR

Almanya ile Arjantin Ümit Milli Takımlarıda Offenbach'ta karşı karşıya gelecekler. Offenbach Sparda Bank Hessen Stadion'daki 21 yaş altı futbolcuların forma giyeceği karşılaşma saat 20.30'da start alacak. Antrenör Rainer Adrion yönetimindeki Almanya'nın U21 Ümit Milli Takımı kadrosunda bu kez hiç bir Türk kökenli futbolcunun yer almaması dikkat çekici. Karşılaşma Eurosport'tan naklen verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!