Fenerbahçe Acıbadem'e kutlama mesajı yağdı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Acıbademe kutlama mesajı yağdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2010 20:13

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımının dünya şampiyonu olması dolayısıyla Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ı kutladı.

Haberin Devamı

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Erdoğan, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda, dünya şampiyonu olması dolayısıyla Yıldırım'a bir kutlama mesajı gönderdi.

CUMHURBAŞKANI GÜL DE FENERBAHÇE'Yİ KULADI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın dünya şampiyonu olması dolayısıyla Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ı kutladı. Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonu olması dolayısıyla Kulüp Başkanı Yıldırım'a bir tebrik telgrafı gönderdi.

FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDE OYUNCULARINA KUTLAMA

Fenerbahçe Kulübü, Dünya Şampiyonu olan Fenerbahçe Acıbadem bayan voleybol takımı oyuncularını kutladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinden yayınlanan, “Sarı meleklerimizi tebrik ederiz” başlığı taşıyan mesajda, şu ifadelere yer verildi: "Takımımız, hem kulübümüzü hem ülkemizi dünya arenasında böylesine bir başarıyla temsil etmiş ilk Türk takımı olarak adını Türk spor tarihine yazdırmış ve bizlere büyük bir gurur yaşatmışlardır. Final maçında son Brezilya şampiyonunu set vermeden yenen sarı meleklerimizi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve yönetimi olarak kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

TBMM BAŞKANI ŞAHİN'DEN KUTLAMA

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın, Brezilya temsilcisi Sollys Osasco'yu 3-0 mağlup ederek Dünya Bayanlar Kulüpler Şampiyonu olması nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

TBMM Başkanı Şahin, mesajında, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın dünya şampiyonu olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Zorlu ve heyecanlı maçların ardından kazanılan bu tarihi başarı tüm milletimizi gururlandırmıştır. Dünya çapında kazanılan bu anlamlı başarının altında, azimli ve disiplinli çalışmanın yanı sıra sarı-lacivertli camianın takımlarına olan desteğinin büyük bir rolü olduğu kanaatindeyim. Yine bu başarı, son yıllarda spor alanında dünyanın en önemli organizasyonlarını düzenleyen Türkiye'nin tanıtımına da çok önemli katkılarda bulunacaktır. Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın bu başarısını kalıcı hale getireceğine yürekten inanıyorum. Dünya şampiyonluğunun kazanılmasında katkısı bulunan tüm kulüp yöneticilerini, teknik kadroyu ve sporcuları en içten dileklerimle kutluyor, selamlarımı iletiyorum.”

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU'NDAN KUTLAMA MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın dünya şampiyonu olması dolayısıyla Fenerbahçe camiasını kutladı. CHP'den yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonu olması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladığı belirtildi.

Kılıçdaroğlu, mesajında şunları kaydetti: “Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımızın Katar'ın başkenti Doha'daki Al Garafa Spor Salonu'ndaki zorlu mücadelenin ilk setini 25-23, ikini setini 25-22, son setini de 25-17 kazanarak dünya şampiyonu olduğunu ve Türk voleybol tarihinde bir ilki gerçekleştirdiğini büyük bir memnuniyetle öğrendim. Dünya şampiyonasına 3-0'lık Osasco galibiyetiyle başlayıp, ikinci maçında Tayland ekibi Federbrau'yu 3-0'lık skorla geçen ve yarı final maçında Dominik Cumhuriyeti temsilcisi Mirador'u 3-0 mağlup ederek, set vermeden finale çıkan Fenerbahçe Acıbadem'in final maçını da 3-0 kazanarak adını voleybol tarihinin onurlu sayfasına yazdırdı ve hepimizi sevindirdi. Fenerbahçe Acıbadem'in tarih yazan dünya şampiyonu kadrosunda yer alan 'Sarı Melekler' Sokolova, Osmokrovic, Fafoa, Eda, Skowronska, Nihan ile bu başarıda onlar kadar pay sahibi olan diğer takım arkadaşlarını, Bayan A takım Teknik Direktörü Jose Roberto Lages Guimares 'Ze Roberto'yu, Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım'dan malzemecisine kadar tüm Fenerbahçe camiasını kutluyor, sevgiler sunuyorum.”

Haberin Devamı

TFF DE FENERBAHÇE'Yİ KUTLADI

Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın dünya şampiyonu olması dolayısıyla sarı-lacivertli kulübü kutladı. Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, milli takımlar resmi tedarikçisi Acıbadem'in ana sponsoru olduğu Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonu olması nedeniyle kutlanırken, “Bu tarihi başarıdan ötürü Acıbadem Grubu ve Fenerbahçe Spor Kulübünü, yöneticileri ile tüm voleybol camiasını en içten dileklerimizle tebrik ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!