Yurtdışında 17 bayiye ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Yurtdışında 17 bayiye ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2014 01:18

Koleksiyon Mobilya, yurtdışı faaliyetleri kapsamında bayi sayısını 17'ye çıkardı.

Haberin Devamı

Koleksiyon, gerçekleştirdiği ‘Koleksiyon Global Meeting’ toplantısında yurt dışındaki bayileriyle İstanbul’da bir araya geldi. Toplantıya, Mısır, Almanya, Kazakistan, Ürdün, Suudi Arabistan, Kolombiya, İspanya, Katar, Hollanda, İran, Avusturalya, Peru, Libya ve Rusya’dan olmak üzere 14 bayi katıldı.

Etkinlik süresince yeni ürünler ve önümüzdeki dönem projeleriyle ilgili bilgiler verilirken, tüm temsilcilerle birlikte karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu. Ayrıca etkinlik sırasında İran bölgesi için resmi bayilik anlaşması da imzalandı. Böylelikle markanın yurt dışındaki bayi sayısı da 17’ye çıkmış oldu.

Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, yurt dışında büyümeyi sürdürdüklerini ifade ederek, "Azerbaycan, Mısır, K.K.T.C., Almanya, Irak, Katar, Umman, Venezuela, Peru, Kanada Rusya ve İngiltere'de, bayi ve temsilciliklerle büyümeyi sürdürüyoruz. Hedefimiz Avrupa ve Ortadoğu’da, yeni satış noktalarıyla marka bilinirliğimizi artırarak uluslararası pazarda global oyuncu olmak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!