‘Yurt kapasitesi 4 kat arttı’

Güncelleme Tarihi:

‘Yurt kapasitesi 4 kat arttı’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2022 07:00

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, önümüzdeki dönem yurtlardaki kapasite durumuna ilişkin olarak, “Bu sene de stratejimiz ve hazırlıklarımız tam. Her bir gencimize, öğrencimize layık olduğu hizmeti vermek için Bakanlık olarak gerekli tedbirlerin tamamını alıyoruz. Kimsenin bu konuda bir endişesi olmasın” dedi.

Haberin Devamı

Bakan Kasapoğlu, Hürriyet’e önümüzdeki dönem yurtlarda yaptıkları hazırlıklarla ilgili özetle şunları söyledi: “Biz bakanlık olarak tüm politikalarımızı genç odaklı belirliyoruz. Ve bu politikalarımızın günlük değil, uzun vadeli ve sürdürülebilir olmasına özen gösteriyoruz. Yurtlar, burslar ve krediler bizim üzerinde en titizlikle çalıştığımız alanlar. Son 20 yılda yurt kapasitesini 4 kattan fazla arttırmış bir bakış açısından bahsediyoruz. Her gün bu rakama yenileri ekleniyor. Bir yandan sıfırdan modern yurtlarımız yükselirken, bir yandan da mevcut yurtların dönüştürülmesi, yenilenmesi süreçlerini yürütüyoruz.

‘Yurt kapasitesi 4 kat arttı’

Haberin Devamı

HAZIRLIKLARIMIZ TAM

Özellikle pandemi döneminde yurtlarımızın sadece öğrencilerimiz için değil, tüm vatandaşlarımız için sığınılacak bir yuva olduğunu gördük. Biz olduğumuz noktayı hiçbir zaman yeterli görmeyiz, 7/24 bir önceki günden daha iyi olmak için çalışırız. Bu sene de stratejimiz ve hazırlıklarımız tam. Her bir gencimize, öğrencimize layık olduğu hizmeti vermek için Bakanlık olarak gerekli tedbirlerin tamamını alıyoruz. Kimsenin bu konuda bir endişesi olmasın. Türkiye’deki yurt alt yapısının ve verilen 360 derece hizmetin dünyada
başka bir örneği yok.”

BAKMADAN GEÇME!