Yönetici asistanları, 'EUMA Türkiye’yi kuruyor

Güncelleme Tarihi:

Yönetici asistanları, EUMA Türkiye’yi kuruyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 11:07

Türkiye’deki yönetici asistanlarının “Birbirimize Bağlanıyoruz” mottosu ile İstanbul Bostancı Dedeman Otel’de gerçekleştirdiği büyük buluşma, birçok önemli şirketten 150’ye yakın yönetici asistanını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Avrupa Yönetici Asistanları Birliği (EUMA) Türkiye’nin kurulmasına yönelik ilk adımı oluşturan buluşmanın açılışında, yönetici asistanlığının şirket organizasyonunda 'kilit' bir pozisyon olduğuna vurgu yapıldı.

EUMA Türkiye temsilcileri Filiz Yurttaşer ve Menekşe Ahbab, “Yönetici asistanı, yöneticisinin ve şirketinin çözüm ortağıdır” değerlendirmesi yaptı. 

“Birbirimize Bağlanıyoruz” buluşmasına, M-GEN Gelecek Planlama Merkezi Kurucusu Ufuk Tarhan, Toksü ve Chase Halkla İlişkiler Şirketi’nin Kurucusu Fügen Toksü, “huysuz şef” olarak ünlenen Chef Rafet İnce ve uluslararası girişimcilik ödülü sahibi ve “Yönetim Katı” kitabının yazarı Seçil Sökmen de, sunumlarıyla  katkı yaptı.

Sonia Vanular (95) tarafından 1974 yılında Fransa’da kurulan EUMA, Türkiye dahil 30’dan fazla ülkeden bin 500’ün üzerinde yönetici asistanını aynı çatı altında bir araya getiriyor.

 

BAKMADAN GEÇME!