Yetenekli öğrencilere girişimciliği aşılayacak

Güncelleme Tarihi:

Yetenekli öğrencilere girişimciliği aşılayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2024 07:00

Türkiye İş Bankası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı (GBEV), fen liselerinde eğitim gören öğrencilerin teknoloji ve bilim odaklı iş fikirleri geliştirmelerine imkân tanımak; yaratıcılıklarını ve problem çözme yeteneklerini artırmalarına katkı sağlamak amacıyla GençBizzTech Projesi’ni hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Fen lisesi öğrencilerinin ekip kurup katılabilecekleri projede öğrencilere bilim, teknoloji, finansal okuryazarlık ve girişimcilik odaklı çevrim içi eğitimler verilecek. Türkiye genelinde fen liselerinde öğrenimine devam eden 13-18 yaş aralığındaki 150 binden fazla öğrenci, mart ayında başlayacak proje için Genç Başarı Eğitim Vakfı web sitesi ve sosyal mecralarında açık olan link üzerinden 6 Mart 2024 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

HAYATA GEÇİRME FIRSATI

Öğrenciler önce 4 haftalık eğitim alacak. Ardından geliştirdikleri iş modelleri üzerinden değerlendirilecekler. Başarılı görülen öğrenciler, iş ve teknoloji dünyası liderlerinden mentorlük desteği alabilecek ve gerçekleştirdikleri projeleri hayata geçirme fırsatı yakalayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!