Yatırımcının gözü Bodrum’da

Güncelleme Tarihi:

Yatırımcının gözü Bodrum’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2022 07:00

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras,  “Dünyaca ünlü otel ve restoran zincirleri kente girmek için kıyasıya rekabet halinde” dedi.

Haberin Devamı

Aras, Akdeniz Turizm Vakfı tarafından Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı’nın (BOTAV) desteğiyle Malta’da düzenlenen Akdeniz Turizm Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Forumun Akdeniz çevresindeki ülkelere ve dünya turizmine sağlayacağı katkıdan bahseden Aras, Türkiye’nin ve Bodrum’un turizm potansiyeli hakkında bilgiler verdi.

Aras, şunları kaydetti: “Pansiyonculukla başlayan turizm yolculuğunda büyük kitlelere hizmet ederek devam eden Bodrum, şimdi de dünyaca ünlü markaların buluştuğu bir destinasyon olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dünyaca ünlü otel ve restoran zincirleri kente girmek için kıyasıya rekabet halinde. Mega ve süper yatlara hizmet veren markalar ile önemli konut markaları da Bodrum’da yatırım için fırsat kolluyorlar. Şu anda Bodrum’a yapılacak yatırım bir fırsat olarak görülüyor. Çünkü Bodrum tarihiyle olduğu kadar eğlence sektörü, gastronomisi ve dillere destan mavi yolculuğuyla; yelken sporları ile kültür ve sanatın başkenti olma yolunda ilerlemesiyle adından söz ettiriyor.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!