Yapılacak çok ‘inovasyon’ var

Güncelleme Tarihi:

Yapılacak çok ‘inovasyon’ var
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2013 00:00

TÜRKİYE’nin en beğenilen şirketleri 2012 araştırmasında birincilik ödülünü bu yıl da Turkcell aldı. İkincilik ödülünü Garanti Bankası, üçüncülük ödülünü Coca-Cola aldı. Arçelik dördüncü, Koç Holding ise beşinci sırada yer aldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin “En Beğenilen Şirketleri 2012” araştırması sonuçlandı. Buna göre Turkcell’in birinci olduğu araştırmada, ikincilik ödülünü Garanti Bankası, üçüncülük ödülünü Coca-Cola aldı. Ödüller Adecco ile Capital dergisinin işbirliğiyle düzenlenen törende sahiplerini buldu.

İNSAN EMEĞİ ÖNEMLİ

Birincilik ödülünü alan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, “6 yıldır üst üste aldığımız bir başarı. Mükemmel, süper bir müşteri deneyimi sunmaya çalışıyoruz. Bütün takım bunun üzerinde çalışıyor. Türkcell’in başarısında çok büyük bir insan emeği var. Ayrıca burada çalışanlar var, müşteriler var. Müşterilerimizin de çok büyük emeği var. Biz hepimizi bir aile, bir takım olarak görüyoruz. Operasyonel mükemmeliyete çok önem veriyoruz. Her bir müşteriyi tekrar kazanmak için her bir elamanımız çalışıyor. Takım olarak başarıya ve inovasyona çok önem veriyoruz. Türkiye’ye çok inanıyoruz. Önümüzde çok güzel günler var. Burada Türkiye’nin güzide firmaları var. Çoğu bizim müşterilerimiz. Onlarla teknoloji ve inovasyonu kullanarak Türkiye ekonomisine katkısı olacak daha güzel işler yapacağız. İnovasyonla çok çalışmakla daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Haberin Devamı

BANKACILIK ZOR BEĞENİLİR

İkincilik ödülünü alan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen ise bankacılığın kolay kolay beğenilmediğini anımsatarak, “En beğenilen şirketler arasında girdik. Beğenilmek çok güzel bir şey” dedi. Ödül için Garanti ailesine teşekkür eden Özen,”Parayla uğraştığınız zaman işler daha zor oluyor. Biz de müşteri odaklı modeller benimsiyoruz” ifadesini kullandı.
Üçüncülük ödülünü alan Coca Cola Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Ebru Bakkaloğlu Tüzecan da Türkiye’nin en çok beğenilen üçüncü şirketi olarak ödül almalarının kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Araştırmaya 1555 yönetici katıldı

GFK Türkiye tarafından gerçekleştirilen araştırma, 500’ün üzerinde sektörden, 1555 orta ve üst düzey yöneticinin katılımıyla yapıldı. Turkcell, Garanti Bankası ve Coca-Cola’yı zirveye taşıyan kriterler arasında “Bilgi ve teknoloji yatırımları, finansal sağlamlık, iletişim ve pazarlama yönetimi, uluslararası pazarlara entegrasyon, pazarlama ve satış stratejileri” yer aldı. 114 şirket “En Beğenilenler” listesinde yer aldı. Her sektörden üçer şirketin listeye girdiği araştırmada ayrıca sektör farkı gözetmeksizin en beğenilen 20 şirket de belirlendi.
En beğenilen 20 şirket arasında şu firmalar yer aldı:

Haberin Devamı

Turkcell
Garanti Bankası
Coca-Cola
Arçelik
Koç Holding
Unilever
Türkiye İş Bankası
Procter&Gamble
Eczacıbaşı Topluluğu
Türk Hava Yolları
Doğuş Grubu
Microsoft
Sabancı Holding
Borusan Holding
Ülker
Tüpraş
Mercedes- Benz Türk
Vodafone
Akbank
BSH

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!