Vodafone'a 3 ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Vodafonea 3 ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2010 14:40

Vodafone, bu yıl ilki gerçekleştirilen ve dijital reklamcılığının en iyilerinin belirlendiği IAB Mixx Awards 2010 (MarketingIntelligence and Excellence) yarışmasında üç dalda ödül aldı.

Haberin Devamı

Mobil Pazarlama Ajansı Mobilera’nın yaratmış olduğu kurgu ve kampanya yönetimi doğrultusunda Kraft Foods Türkiye ile birlikte gerçekleştirilen “Tamam mı, Devam mı?” kampanyası ile Mobil Platform kategorisinde Altın Mixx, Dijital Entegrasyon kategorisinde Gümüş Mixx ödülü alan Vodafone, Oyunlar kategorisinde de “Çevir Kazı Yanmasın” ile Gümüş Mixx ödülüne layık görüldü.

Mixx Awards kapsamında, interaktif pazarlama kampanyaları stratejiden yaratıcı çalışmaya ve uygulamaya, medya planlamasından entegrasyona, verimlilikten yatırımın geri dönüşüne kadar tüm katmanlarıyla; reklam verenler, reklam ve medya ajansı yöneticileri, yayıncılar değerlendirildi. Vodafone Türkiye, kazandığı bu üç ödülle birlikte yarışmanın Avrupa etabı olan Mixx Europe’a katılmaya hak kazanmış oldu.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi: “Teknoloji sektöründeki hızlı gelişmeler yeni mecraları oluşturdu. Bu da doğal olarak yeni pazarlama stratejilerinin oluşturulması gerekliliğini ortaya çıkardı. Mobil teknolojideki gelişmeler, pazarlama stratejilerinin daha birey merkezli bir yapıya dönüşmesini gerekli kıldı, bu da interaktiviteye çok büyük önem kazandırdı. Bu dinamik yapıyı anlayabilmek için de Mixx Awards gibi üst düzey etkinlikler büyük önem taşıyor. Bir yandan reklam verenlere daha iyi uygulamalar geliştirme konusunda motivasyon sağlarken, bir yandan da başarılı uygulamaların ödüllendirilmesi anlamında oldukça önemli bir organizasyon oldu. Türkiye’de bu yıl ilk kez düzenlenen bu organizasyonda üç ödül birden almanın mutluluğunu Vodafone ailesi olarak yaşarken, bu başarıda payı olan herkesi kutluyorum.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!