Versace koleksiyonu 30 dakikada tükendi H&M özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Versace koleksiyonu 30 dakikada tükendi H&M özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2011 00:00

Versace Kreatif Direktörü Donatella Versace’nin, H&M’e özel hazırladığı koleksiyon internetin yanısıra dünya çapında yaklaşık 300 mağazada satışa sunuldu. Pek çok mağazada 30 dakika içinde ürünler tükenirken, mağaza içlerinde ciddi kaoslar yaşandı.

Haberin Devamı

H&M’in internet mağazası yoğunluk nedeniyle hizmet veremez duruma geldi. Londra Regent Street’teki mağazaya giden Donatella Versace için de ayrıca çılgınlık yaşandı.

Geceden sıraya girdiler

Dubai’den Pekin’e New York’tan Londra’ya pek çok kentte Versace for H&M koleksiyonunu almak isteyenler geceden sıraya girdi. Özellikle Londra’da saatler sabah 09.00’u gösterirken kuyrukta bekleyenler histerik belirtiler göstermeye başladı. Dubai ve Pekin’de koleksiyon 30 dakikada tükendi.

Twitter’dan özür diledi

Mağaza içinde kaos yaşanmaması için alınan önlemlere rağmen pek çok mağazada izdiham yaşandı. Limitli koleksiyona internetten ulaşmaya çalışan binlerce kişinin aynı anda yüklenmesi nedeniyle internet sitesi çöken H&M, tüketiciden sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığıyla özür diledi.

Haberin Devamı

‘Lüks’te limitli demokrasi

İsveçli H&M, ünlü tasarımcılarla işbirliği yaparak onların koleksiyonlarını daha uygun fiyatlara tüketiciyle buluşturuyor. Lüks kategori koleksiyon hazırlayan tasarımcıların ürünlerini, uygun fiyatlarla tüketiciye sunarken limitli de olsa lüks demokrasisi yaratıyor. Versace’nin kendi mağazasında sunacağı fiyatların 10’da birine çekilen fiyatlarla sınırlı sayıda da olsa tüketicinin gönlünü fethediyor. Bugüne kadar Roberto Cavalli, Karl Lagerfeld, Matthew Williams, Stella McCartney, Jimmy Choo, Comme des Garçons, Sonia Rykiel ve son olarak Lanvin ile çalıştı.

İstanbul’da 2010 kişi Versace for H&M aldı

H&M’in İstinyePark mağazasında da Versace for H&M koleksiyonu için saat 06.00’da kuyruk oluşmaya başladı. Turister de erken saatlerde kuyrukta yerini aldı. Normalde 10.00’da açılan İstinyePark, H&M müşterisine kapılarını 08.30’da açtı. 10-20’şerli gruplar halinde farklı bileklikler verildi ve müşteriler bileklikteki renkle saat kaçta mağazada Versace for H&M Kadın koleksiyonundan ürün alabileceğinin bilgisine sahip oldu. 2010 bileklik sahibi, kaos yaşanmadan alışveriş yaptı. 13.30’da alışveriş tamamlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!