Vapurda, plajda dizi keyfi başlattı

Güncelleme Tarihi:

Vapurda, plajda dizi keyfi başlattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2013 00:00

Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformu D-Smart’a artık ‘BLU’ hizmeti ile tablet, akıllı telefon, bilgisayar ve laptop gibi her türlü cihazdan ulaşılabiliyor.Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformu D-Smart’a artık ‘BLU’ hizmeti ile tablet, akıllı telefon, bilgisayar ve laptop gibi her türlü cihazdan ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı

Bu hizmet sayesinde tüketicilerin vapurda, plajda, restoranda ve yolda televizyon keyfi yaşayacağını kaydeden D-Smart CEO’su Ali Güven, yayın akışına bağlı kalma zorunluluğunu ortadan kaldıran hizmetin televizyon izleme alışkanlıklarını değiştireceğini söyledi. Dijital yayın platform alanında yenilikçi anlayışları paralelinde D-Smart BLU’yu ilk olarak Mart 2012’de hizmete sunduklarını belirten Güven, şimdi D-Smart BLU’nun her türlü cihazdan ve herkese açık bir şekilde hizmete başladığını belirtti.
Ali Güven, D-Smart BLU ile 48 saat geriye dönük izleme olanağı sayesinde, isteyen herkesin kaçırdığı ya da yeniden izlemek istediği 3 bine yakın içeriğe anında ulaşabileceğini aktardı. Güven, “D-Smart BLU herkese açık olarak sunduğumuz bir hizmet. BLU hizmetimizden yararlanmak isteyenlerin D-Smart abonesi olması şart değil. 7’si HD olmak üzere 30’u aşkın kanalı canlı izleme olanağı bulunan BLU ile herkes istediği zaman istediği içeriği izleyebiliyor’dedi.

EUROLEAGUE MAÇLARI GELİYOR

Güven, D-Smart abonelerine ‘dünyanın sporunu’ sunduklarını vurgulayarak “UEFA ve Şampiyonlar Ligi maçları, NBA, WNBA,  Formula 1, MotoGP, Türkiye Voleybol Ligi, WWE gibi zengin spor içeriğimize La Liga ve Euroleague maçlarını da ekledik. Sporseverler, çok yakında La Liga ve Euroleague maçlarını da diğer tüm canlı spor maçları gibi tüm cihazlardan  BLU ile izleyebilecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!