Vaka çalışmalarında stratejik işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Vaka çalışmalarında stratejik işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2022 07:00

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi, Eylem Araştırması ve Dönüşüm Tezsiz Yüksek Lisans Programı (Master in Action Research and Transformation Program - mART) için stratejik yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen kurumları arasında yer alan Boston Consulting Group (BCG) ile işbirliğine imza attı.

Haberin Devamı

Bu kapsamda, mART programında sunulan “Eylem Araştırması Uygulama ve Kolaylaştırıcılığı” dersi ve BCG ve Sabancı Üniversitesi akademisyen kadrosuyla hazırlanacak içerikler, iş dünyasının önde gelen profesyonel konukları ile gerçekleştirilecek. BCG, ayrıca dünyadan ve Türkiye’den en iyi dönüşüm vaka çalışmalarını da katılımcılarla paylaşacak.

Vaka çalışmalarında stratejik işbirliği

Kurumsal vaka çalışmalarında BCG’nin dünyada akla gelen ilk danışmanlık şirketlerinden olduğunu söyleyen Sabancı Üniversitesi Arama Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Oğuz Babüroğlu, “mART tezsiz yüksek lisans programımızla, orta ve üst düzey yönetici adaylarına eylem araştırması metodolojisini öğreterek hızlı değişim ve dönüşümü başarılı bir şekilde yönetebilecekleri yetkinlikleri kazandırmayı hedefliyoruz. Eğitim sürecinde teori kadar vaka çalışmalarını anlatmak, uygulamalara yer vermek ve dünyadan bu alanın önemli isimlerini ağırlayabilmek büyük önem taşıyor. Bu alanda en iyi danışmanlık şirketlerinden olan BCG ile işbirliği yaptığımız için mutluyuz” dedi. 2022-2023 Akademik Dönemi’nde başlayacak Eylem Araştırması ve Dönüşüm Tezsiz Yüksek Lisans Programı’nın 12 ay süreceği ve programa son başvuru tarihinin 12 Ağustos olduğu belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!