UyumSoft komÅŸu ülkelerde ofis açacak

Güncelleme Tarihi:

UyumSoft komşu ülkelerde ofis açacak
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 14, 2011 11:41

Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, İran, Suriye, Irak gibi ülkelerden, son dönemlerde Türk yazılım firmalarına 'bilgi birikimi ve tecrübe transferi' yönünde ciddi bir talep geliyor.

Haberin Devamı

UyumSoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ. Genel Müdürü Mehmet Önder, "Yakın komşumuz olan ülkelerdeki finans ve enerji başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalar UyumSoft’a gelerek, 15 yılda elde ettiğimiz bilgi birikimi ve tecrübemizi transfer etmeyi istiyor. Yoğun talebin karşısında, bu ülkelerde, pazar araştırması ve ofis kurmak için çalışmalara başladık. Hem özel sektörde, hem kamu sektöründe sahip olduğumuz ‘know-how’ı ve ‘UyumSoft web tabanlı ERP çözümü’nü komşu ülkelere ihracat edeceğiz" dedi.

Geçen 5 yıl içerisinde Azerbaycan’da enerji, finans, otomotiv gibi farklı sektörde başarılı projelere imza attıklarını ifade eden Mehmet Önder, 2 yıl önce UyumSoft Azerbaycan ofisini açtıklarını söyledi.

Son bir yıldır, Azerbaycan kamusunda yazılım projeleri yapmaya baÅŸladıklarını kaydeden Mehmet Önder, Azerbaycan’da elde ettikleri baÅŸarının ardından, Kazakistan, Türkmenistan gibi ülkelerden iÅŸ teklifi aldıklarını belirterek, rotayı Türki Cumhuriyetlere çevirdiklerini açıkladı. Önder, yakın gelecekte Avrupa ve Afrika ülkelerine açılmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!