Uluslararası genç iş adamları kongresi gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası genç iş adamları kongresi gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2023 07:00

Genç MÜSİAD’ın iki yıl arayla düzenlediği, bu yıl sekizincisi gerçekleşek Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi 2023 (UGİK’23) için geri sayım başladı.

Haberin Devamı

‘Başlangıcın Sonu’ mottosuyla, 23 Şubat’ta yapılacak kongrenin tanıtım toplantısına MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Furkan Akbal katıldı.

Toplantıda konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD’ın aslında bir gençlik hareketi olduğunu vurguladı. Mahmut Asmalı, UGİK’e bugüne kadar 70’ten fazla ülkeden 5 bin 500 kişinin katıldığını ve bu yıl da kongreye bin 500’den fazla genç işinsanını beklediklerini söyledi. Asmalı, “Âdeta bir kuluçka merkezi gibi çalışan ve yeni girişimcilere ilham kaynağı olan UGİK, çevre dostu ekonomi anlayışına öncelik verilen bir inisiyatif olarak da dikkat çekiyor. Bu yıl öğrencilerle etkileşimi artırmak ve güçlendirmek için ticari diplomasi atölyelerini de hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

STRATEJİ LANSMANI

Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Furkan Akbal da Anadolu’daki şirketlerin ikinci nesil temsilcilerinin uluslararası yatırımcılarla buluşmasına odaklandıklarını belirtti. Akbal, UGİK ile hedeflerini ise “Amacımız iş dünyasını yeni bir aşamaya ulaştırmak. Programımız bu yönden ilham veren ve iş dünyasını yeniliklerle buluşturan bir strateji lansmanı niteliğini taşıyor” sözleriyle özetledi.

 

BAKMADAN GEÇME!