Ülke yoksun olsun istiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Ülke yoksun olsun istiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2013 13:45

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Gezi Parkı eylemleri sırasındaki sosyal medya kullanımı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Bakan Yıldırım şu açıklamalarda bulundu: "Sosyal medyada ileri olmamız demokrasimizin geliştiğinin göstergesi. Arada arızalar oluyor. Sosyal meyda sorumsuz medya değildir. Gerçek hayatta ne suç ise sanal alemde de o suçtur. Düşündüğünü söyle ama küfür etme. İnsanları saldırmaya teşvik etme. Bu esnafa zarar, her şeye zarar. 60 gündür İstiklal Caddesi esnafı iş yapamadığı için şikayetçi. Esnaf bize 'neden sosyal medyayı getirdin, neden interneti geliştirdin' diye şikayet ediyor. Bu yollara ihtiyacımız var ama bu yolları düzgün kullanmaya ihtiyacımız var.

Ülke yoksun olsun istiyorlar

Haziran ayında sosyal medyada tertiplenen olaylar İstanbul'da, Arjantin'de ve Şili'de eşzamanlı olarak başladı. Arjantin'deki halk futbola olan maddi desteği azaltın, bize yol yapın köprü yapın diye ayaklandı. Bizdekiler ise üçüncü köprüyü yapmayın havalimanı yapmayın diyorlar. Ülke yoksun olsun istiyorlar. Ülke ileri gidecek başka hayali olan boşuna heveslenmesin."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!