Uçaktan korkuyordu tekne kazasında hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Uçaktan korkuyordu tekne kazasında hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2012 00:00

Söylemezoğlu Meşrubat’ın sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı 42 yaşındaki Mustafa Söylemez, önceki gece içinde bulunduğu teknenin Büyükada Kurşunburnu Mevkii’nde kayalıklara çarparak batması sonucu yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

 

Merkezi Alanya’da bulunan Söylemezoğlu Meşrubat’ın sahibi Mustafa Söylemez önceki gün Sawaroski Vodka’nın altın serisinin tanıtımı ve bayi toplantısına katılmak için İstanbul’a gitti. Uçak korkusu olduğu için karayoluyla yolculuk yapan Mustafa Söylemez Sedef Adası’ndaki toplantıya katıldı. Toplantıdan sonra tekneyle Ataköy Marina’ya gitmek için yola çıktı. Söylemez’in içinde bulunduğu tekne, Büyükada Kurşunburnu Mevkii’nde kayalıklara çarparak alabora oldu.

ÜNLÜ İŞ ADAMI HAYATINI KAYBETTİ - FOTO GALERİ

MUSTAFA SÖYLEMEZ'İN SON GÖRÜNTÜLERİ - WEB TV

Yaralıların durumu iyi

Kazada, Mustafa Söylemez denize düşerek kaybolurken, arkadaşı Ethem Karaoğlu, tekne kaptanı Alaattin Çağıral ve yardımcı kaptan Ali Aydın yaralı kurtuldu. Yaralılar Ethem Karaoğlu ve Alaattin Çağıral, Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ali Aydın ise Büyükada Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumları iyi. Batan teknede kaybolan Mustafa Söylemez’in bulunması için bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri arama çalışmalarına başladı. 1 saat süren çalışmanın ardından Söylemez’in cesedi denizden çıkarıldı. Ailesi karayoluyla tekrar Alanya’ya dönmesini bekledikleri Mustafa Söylemez’in cenazesini almak için İstanbul’a gitti. Söylemez’in eşi 40 yaşındaki eşi Türkan, kızı 9 yaşındaki İrem ve oğlu 7 yaşındaki Şükrü Kemal gözyaşlarına boğuldu. Mustafa Söylemez’in cenazesi bugün Alanya’nın Oba Beldesi’nde Aşağı Oba Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Haberin Devamı

Şirketlerinde 200 kişi çalışıyor

1995’te bu yana su ve meşrubat sektöründe dağıtım ve pazarlama işi yapan Mustafa Söylemez, Isparta’nın Aksu ilçesinde 2 yıl önce Aysu Su Fabrikası’nı satın alarak bu alanda da hizmet vermeye başladı. Eşi Türkan Söylemez ile birlikte işlerini yürüten Söylemez’in başında bulunduğu şirketlerinde 200 kişi çalışıyor. Söylemezoğlu Meşrubat bünyesinde Aysu’nun yanı sıra çeşitli meşrubat ürünlerinin dağıtımının yapıldığı iki ayrı şirket daha bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!