UBS'te seks skandalı

Güncelleme Tarihi:

UBSte seks skandalı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 11:41

New York’ta düzenlenecek bir seks partisine UBS’ten bankacıların katılacağı iddiası finans piyasalarını karıştırdı. Partiye katılanlardan biri etkinliği 'Eyes Wide Shut' (Gözü tamamen kapalı) filmine benzetti.

Haberin Devamı

New York Post’un ortaya attığı bu iddia uluslararası finans piyasalarını karıştırdı… Londralı seks kulübü işletmecisi Emma Sayle’in bu hafta New York’ta bir seks partisi düzenleyeceği bildirildi. İngiliz Sayle’in düzenleyeceği bu partiye İsviçre’nin en ünlü bankalarından UBS’te çalışan üst düzey isimlerin katılacağı belirtildi. Öte yandan Sayle’in İngiltere düşesi Kate Middleton’ın yakın arkadaşı olduğu ifade ediliyor. New York’un Flatrion bölgesinde düzenlenecek olan partiye katılmak için 18-50 yaşları arasında ve ‘çekici’ olma şartı aranıyor.

FİLME BENZİYOR

Kulübün bir üyesi içeride yaşananları Tom Cruise ve Nicole Kidman’ın oyandığı Eyes Wide Shut (Gözü tamamen kapalı) filmine benzediğini ifade ediyor. Partiye katılan erkeklerin bir kadınla partiye katılmaları isteniyor. Etkinlikte katılımcıların yüzü kapayan bir maske takmaları şart.

Haberin Devamı

UBSte seks skandalı

Kate Middleton ve Sayle

UBSte seks skandalı

Katılımcılardan biri partiyi Eyes Wide Shut (Gözü tamamen kapalı) filmine benzetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!