Turuncu Hesap ING Bank'a ödül getirdi

Güncelleme Tarihi:

Turuncu Hesap ING Banka ödül getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2011 13:02

Turuncu Hesap, ING Bank’a International Business Awards Onur Ödülü getirdi.

Haberin Devamı

ING Bank, serbest tasarruf hesabı Turuncu Hesap ile International Business Awards’un “İletişim ve PR kampanyası” kategorisinde Stevie Onur Ödülü aldı.

 

İş dünyasının uluslararası platformdaki prestijli ödüllerinden International Business Awards’ın 2011 sonuçları açıklandı. ING Bank, finans sektöründe “serbest tasarruf hesabı” olarak yeni bir kategori yarattığı ‘Turuncu Hesap’ ile International Business Awards (IBA) Onur Ödülü’ne layık görüldü. Stevie Ödülleri olarak da bilinen organizasyona her yıl dünyanın en başarılı firmaları başvuruyor.

 

Bu yıl 8’incisi düzenlenen International Business Awards’ta dünya çapında başarılı profesyoneller ve karar vericilerden oluşan jüri 2,5 aylık süreçte 50’yi aşkın ülkeden 3000’in üzerinde projeyi değerlendirdi. Bu değerlendirme sonucunda ING Bank’ın Turuncu Hesap lansman çalışmaları “İletişim ve PR” kategorisinde “Yılın En İyi Pazarlama ve Tüketici Hizmetleri” dalında onur ödülüne layık görüldü. 21 Ocak 2011’de piyasaya sürülen Turuncu Hesap, 360 derece iletişim kampanyası ile kısa sürede ilgi odağı olmuştu.

 

Haberin Devamı

ING Bank Bireysel Bankacılık ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu, 8 ilde yaptırdıkları araştırmanın kısa bir dönem içerisinde Turuncu Hesap bilinirliği ile ilgili ciddi adım attıklarını ortaya koyduğunu kaydederek şu bilgileri verdi: “Turuncu Hesap’ı bir üründen çok Türkiye’nin tasarruf bankası olma stratejimizin önemli bir hamlesi olarak görüyoruz. Turuncu Hesap, bireylerin birikimlerini özgürce en iyi koşullarda değerlendirebilmelerini sağlayarak onları tasarrufa teşvik ediyor.”

 

Amerikan İş Dünyası ödülleri olarak 2002 yılında verilmeye başlanan Stevie Awards ödülleri, 2003 yılında uluslararası platforma taşındı. 2011 International Stevie Awards ödül töreni 11 Ekim’de Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dabi’de gerçekleştirilecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!