Türkiye'de 5 yılda 3 kat büyüdü

Güncelleme Tarihi:

Türkiyede 5 yılda 3 kat büyüdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 16:01

Dünyanın en çok kullanılan 3D yazılımlarından birisi olan SolidWorks Türkiye’deki başarısı, İstanbul'da kutladı.

Haberin Devamı

DS SolidWorks Türkiye Satış Yöneticisi Murat Tüzüm’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, DS SolidWorks Güney Avrupa Ülke Yöneticisi Luca Rossettini ve DS SolidWorks Central EMEA Bölgesi Ülke Yöneticisi Marco Gazzetto yaptıkları konuşmalarla şirketin Türkiye vizyonunu basın mensupları ile paylaştılar.
 
DS SolidWorks EMEA Bölgesi Ülke Yöneticisi Marco Gazzetto yaptığı açıklamada SolidWorks Türkiye’nin beş yılda ciroda yüzde 326 ve lisans sayısında ise yüzde 252 gibi inanılmaz oranlarda büyüdüğünü söyledi. Gazzetto SolidWorks Türkiye’nin bu büyüme oranıyla 2005’te 25. sıradayken 2010’da hem ciro, hem de lisans satışı ile 10. sıraya yükseldiğini kaydetti. 

İnanılmaz büyüme dinamiği ile dünya klasmanında Çin ve Brezilya’nın ardından gelen SolidWorks Türkiye, yazılım lisans satışında ise geçen yıl tasarım ve modanın küresel merkezlerinden İtalya’yı bile geride bıraktı. 
 
Türkiye bölgenin lideri olmaya aday 
 
DS SolidWorks Central EMEA Bölgesi Ülke Yöneticisi Marco Gazzetto, özellikle Türkiye’nin sanayide Ortadoğu’nun süper gücü olma potansiyeline dikkat çektiği konuşmasında şunları söyledi:

“Dinamik ve hızlı gelişen Türkiye ekonomisinde yenilikçi firmaların sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye’deki müşterilerimize daha yakın olabilmek ve SolidWorks’ün katma değerlerini daha iyi anlatabilmek amacıyla geçen yıl SolidWorks Türkiye operasyonlarını biraraya getirmeye karar verdik. SolidWorks Türkiye’nin üstün başarısı, bu yönde çok doğru bir karar almış olduğumuzu açıklıkla gösteriyor. Ayrıca 2010 yılında Türk ekonomisinin istikrarlı bir büyüme göstermesi, sanayi yatırımlarının artması ve devletin şirketlere desteği Türkiye operasyonlarımızın başarısını artırdı. SolidWorks bugün milyonlarca mühendis ve tasarımcıya dünyanın en gelişmiş üç boyutlu (3D) tasarım yazılımını sunarak üstün teknolojisi ile yenilikçi fikirlerin iş kazançlarına dönüşmesini destekliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!