‘Türkiye kripto parada umut verici pazarlardan’

Güncelleme Tarihi:

‘Türkiye kripto parada umut verici pazarlardan’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2023 07:00

Kripto para borsası şirketlerinden Bitget Genel Direktörü Gracy Chen, Türkiye’de bir yandan büyürken bir yandan da gelişmiş güvenlik önlemlerini oturtmayı planladıklarını belirtti.

Haberin Devamı

2023’te pazar paylarını yaklaşık üç kat artırdıklarını ve yüzde 6’lara ulaştıklarını söyleyen Chen, “Yılın ilk çeyreğinde spot işlemlerimiz 59 milyar dolar, vadeli işlem hacmimiz ise 658 milyar dolar olarak gerçekleşti. Kullanıcı Koruma Fonu’nda ise 338 milyon dolarlık para kaydedildi. Türkiye’deki kullanıcılar için özelleştirilmiş ürünler sunmaya odaklandık. 2024 yılı için pazarın büyümesini ve daha iyi düzenlemelerin gelmesini bekliyoruz” bilgisini verdi.

Türkiye’nin kripto parada umut verici pazarlardan biri olduğunu söyleyen Chen, hedeflerinin yerelleşmiş ürünler yaratma olduğunun altını çizdi. Chen planlarını, “Blok zinciri tabanlı girişimler kuran gençlere yatırım yapmayı ve kriptonun kitlesel olarak benimsenmesini hızlandırmayı planlıyoruz. Büyürken, önceliğimiz gelişmiş güvenlik sağlamak ve kullanıcılarımız için sorunsuz deneyimler sunmak olmaya devam ediyor” şeklinde anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!