Türkiye İş Bankası girişimciyle yakınlaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye İş Bankası girişimciyle yakınlaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 11:12

İngiltere’ye gelen İş Bankası Bölge Müdürü Ahmet Naci Narşap, İngiltere Müdürü Engin Topaloğlu, Edmonton Şube Müdürü Kutan Kudret ile İş Bankası Londra Şubesi Retail Bankacılık Bölümü Müdürü Kemal Sinecan ile birlikte, Londra’daki firmaları ziyaret etti.

Haberin Devamı

İŞ Bankası heyeti, İngiltere’deki en büyük Türk markalarından biri olan Select’i de ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu ile görüştü. Banka yöneticileri, İş Bankası’nın verdiği hizmetleri anlattı ve birlikte iş yapma imkanları üzerinde durdu. Mahiroğlu da Select’in alımından bugüne kadar geçen yaklaşık 10 yıllık süreç ilgili bir sunum yaptı.
İş Bankası Bölge Müdürü  Narşap, faaliyet gösterdikleri yabancı ülkelerde bu girişimlerini artırarak devam ettirdiklerini kaydetti. İngiltere’deki Türk müteşebbisler ve Türkiye ile iş yapan firmalarla görüştüklerini belirten Narşap, “Londra’ya sürekli geliyoruz bundan sonra da bu ziyaretlerimiz devam edecek. İş Bankası olarak birçok ülkede faaliyet gösteriyoruz. Her ülkede de Türk müteşebbisinin yanında olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Londra’da da Türkiye ile iş yapan firmalar başta olmak üzere ticari inisiyatifimizi bundan sonra arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

YETENEKLERİMİZİ GELİŞTİRDİK

İş Bankası İngiltere Genel Müdürü Topaloğlu da, “İş Bankası’nın Avrupa’daki çalıştığı veya çalışma potansiyeli olan firmaları ziyaret ediyoruz.  Belli yeteneklerimizi geliştirdik bu kapsamda yeni iş potansiyelinin doğduğunu da düşünüyoruz. Select ile özellikle birlikte çalışmalar yakalayacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!