Türkiye Finans Bankası emekli promosyonu ne kadar, kaç TL? 2022 Türkiye Finans Bankası emekli promosyon ücreti

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Finans Bankası emekli promosyonu ne kadar, kaç TL 2022 Türkiye Finans Bankası emekli promosyon ücreti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 14:55

Türkiye Finans Bankası emekli promosyon ücretlerinin ne kadar, kaç TL olduğu emekliler tarafından merak ediliyor. Emekli maaş promosyonu, emekli maaş hesabının farklı bankaya taşınması durumunda veriliyor. Belirli koşulların yerine getirilmesi halinde promosyon ödemesinden faydalanılabiliyor. Peki Türkiye Finans Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar, kaç TL? İşte 2022 Türkiye Finans Bankası emekli promosyonu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Emekli maaşı promosyonları emeklilerin gündeminde yer alıyor. Türkiye Finans Bankası promosyon ödemesi için gerekli koşullar şu şekilde:

SGK emekli aylığını 36 ay boyunca Türkiye Finans’tan alma taahhüdü verenler 5.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilirler.

Nakit promosyon ödemesi 36 ay için peşin olarak ödenir ve 36 aylık taahhüt süresinin başlangıç tarihi olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek promosyon ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 36 ay taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon/ek nakit ödül verilmez.

Haberin Devamı

Nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren 36 ay içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

2022 TÜRKİYE FİNANS BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETİ

SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emekli maaşlarını Türkiye Finans aracılığı ile alan ya da almak isteyen ve promosyon başvurusunda bulunanlar, 36 ay boyunca maaşlarını Türkiye Finans Bankası'ndan alacaklarına dair başvuruda bulunmaları halinde;

1.499 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 2.250 TL’ye kadar,

1.500 TL ile 2.499 TL arasında emekli maaşı alanlara 3.000 TL’ye kadar,

2.500 TL ve daha fazla maaş alanlara 5.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacaktır.

BAKMADAN GEÇME!