Türkiye artık SPA ihracatçısı da oldu

Güncelleme Tarihi:

Türkiye artık SPA ihracatçısı da oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2006 00:00

Kempinski The Dome Hotel, Robinson Nobilis Golf & Spa Otelleri başta olmak üzere Türkiye’nin bazı önemli Otellerinin SPA merkezlerini yöneten ve işleten artık yurtdışına da SPA Organizasyonları konusunda " know - how vermeye başlayan Abay ve Sanitas şirketlerinin sahibi Abdurrahman Balta, "Türkiye yurtdışından SPA modeli ithal ederken, biz artık tam tersine yurtdışına kendi geliştirdiğimiz modeli ihraç etmeye başladık" dedi.

SPA konusunda kaliteyi daima ön planda tuttuğunu söyleyen Abdurrahman Balta, "Bir işi yarım değil, tam yapmalı" ilkesinden yola çıkarak yıllar önce Avusturya’dan aldığı masörlük belgesini Dünya genelinde aldığı Spa eğitimiyle geliştirirek şimdilerde Türkiye adına bir SPA kalitesi yaratmanın keyfini ve heyecanını yaşadığını söyledi. Balta, "Türkiye’de yaptığımız SPA hizmetiyle konuklarımızı memnun değil hayran bırakıyoruz" dedi.

4 YILDIR BİRİNCİ:

İşletmelerimizin hepsinin ISO 14001 Kalite Belgesi aldığını ifade eden Abdurrahman Balta, merkezlerinin uluslararası standartlarda donanmış ekipman ve ekibe sahip olduğunu belirtti. "Türkiye Robinson tatil köyleri Wellness bölümü dünyadaki Robinson’ların Wellness bölümü içinde son dört yıldır birinciliği aldı" diyen Abdurrahman Balta, şöyle devam etti:

TUİ PATENTLİ:

"Bu merkezimiz Almanya TUİ patentli ve beş sütundan oluşan "WellFitt made by Robinson’un" bir sütununu oluşturmaktadır. Sunduğu hizmetler arasında cilt ve vücut bakımları, Balneo (Hydroterapi), Jet duş, Affussion, Thalasso, Tedavi Masajları ve Uzakdoğu masajları, hamam ve kuaför hizmeti de bulunuyor. 2004 tarihi itibari ile Abay Ltd. Şti. bünyesine Robinson Türkiye Bölgeler haricinde ,Sirene Golf Hotel Belek, Pirate’s Beach Hotel Tekirova , Spa merkezlerinin ve 2005 yılı itibariyle Kempinski The Dome Hotel Belek Spa işletmeciliğine başladık. Şubat 2006 tarihinde ise Abay bünyesini geliştirerek bugüne kadar edindiğimiz eğitim ve tecrübelerimiz doğrultusunda yurt dışındada Casting ve Workshop seminerleri vermek amaçlı yabancı ortaklı Sanitas Group Ltd’yi kurduk. Şirketin hedefleri arasında Tema Spa yaparak uluslararası platformda marka olmaktır. Bizim için önemli olan müşterilerimizin yüzünde ışıldayan bir gülümseme görmektir. Çünkü küçücük bir gülücük, insanlar, uluslar ve kültürler arasında köprü kurar ve bir gülücük bizim için bin tane sözden daha çok şeyi ifade eder. Abay işte bu felsefeyle yola çıkmıştır ve aynı felsefeyi kalitesinden ödün vermeden hala sürdürmektedir." Antalya, da bulunan Kempinski The Dome Hotel, Wellness ve Thalasso merkezi olarak, Hilton’da yapılacak olan Healthex SPA Show fuarında ziyaretçilere SPA gösterileri olan Ayurveda, Shiatsu ve bazı masaj teknikleri göstereceklerini belirten Abdurrahman Balta Türkiye’nin bir sağlık turizmi ülkesi olarak yıldızının parladığını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!