Turkcell Dünya GSM Birliği ödüllerinde finale kaldı

Güncelleme Tarihi:

Turkcell Dünya GSM Birliği ödüllerinde finale kaldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2007 16:41

Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen ve tek Türk şirketi olarak Turkcell'in 3 ayrı dalda finale kaldığı “2007 Global Mobile Awards (2007 GSM Ödülleri Yarışması)” için geri sayım başladı.

Turkcell'den yapılan açıklamada, kuruluşun, ticari ve stratejik konularda dünya GSM sektörünü temsil eden, 215 ülkeden 700 GSM operatörünün üye olduğu Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından 2007 GSM Ödülleri Yarışmasında 3 dalda finalde mücadele edecek.

Turkcell, “Turkcell-im geldi sıkıntı bitti” adlı reklamla “En iyi Televizyon ve Radyo Reklam Yayını” kategorisinde , Turkcell SDPA ile “En İyi Yeni Servis Sunan Platform” kategorisinde ve tarife önerisi ile “Müşteri Odaklı
En İyi Uygulama” kategorisinde finalist oldu.

Finalistlerin, mobil pazar alanındaki profesyoneller tarafından yapılan değerlendirmeyle belirlendiği 2007 GSM ödüllerini kazananlar, Barcelona'da düzenlenecek 3GSM Dünya Konferansı kapsamında, 13 Şubat Salı akşamı National Palace'da gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak. Dünya GSM Birliği, dünyanın yaklaşık 215 ülkesindeki, 2 milyardan fazla abonesi bulunan 700 GSM operatörünü temsil ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!