Türk konfeksiyoncularının misafirperverliği

Güncelleme Tarihi:

Türk konfeksiyoncularının misafirperverliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2001 00:00


Türk konfeksiyon ve hazırgiyimcisi 27 firma, "Bir kahve molası ticaret" sloganıyla İngiliz alıcılarla buluşmaya gidiyor.
Haberin Devamı

Hazırgiyim ve konfeksiyon ihracatçıları Türk misafirperverliğini Türk kahvesiyle anlatarak, İngiliz alıcı firma temsilcileriyle sıcak diyaloglar kurmayı amaçlıyorlar.

"Turkish Fashion Break", "Bir Kahve Molası Ticaret" sloganıyla 28-29 Mart 2001 tarihlerinde 5 kilogram Türk kahvesiyle Londra'ya gidecek olan ihracatçılar, Türk kahvesine dayalı kampanya yürütecekler.

"Bir kahve molası ticaret" sloganı ve "Falınızda Türkiye çıktı" yarışmasıyla süslenen ticari görüşmelerde, geleneksel giysiler içinde kahve servisi yapılacak.

Türk ihracatçılarıyla randevulu olan 65 İngiliz alıcıya içtikleri Türk kahvesinin ardından fal bakılarak, Türkiye tanıtılacak.

ALICILARA FAL BAKILACAK

Türkiye'den basılı gidecek çok sayıda kitapçık ve broşür üzerinde yeralan logo ve antetlerde de bir fincan Türk kahvesi ve kahvenin üzerine oluşturulmuş Türk bayrağı yeralıyor.

Londra Radisson SAS Portman Otel'de buluşacak İngiliz alıcılarla buluşacak olan Türk ihracatçıları, 2001-2002 sezonu modasını yansıtan bay, bayan ve çocuk hazırgiyim ve konfeksiyon ürünlerine pazar arayacaklar.

YARIŞMA DÜZENLENECEK

Kampanya çerçevesinde bir de yarışma düzenleneceği öğrenildi. Türk kahvesi üzerine kurulu tanıtım kampanyasında iki günün ardından kahve içilmiş bir fincanda kalan kahve telvelerinden oluşturulmuş Türkiye haritasının basılı olduğu broşürler alıcılara dağıtılacak.

Yarışmaya katılacak alıcı firma temsilcilerinden broşürde verilen kahve fincanının içindeki görüntüyü tanımlamaları istenecek. Bu görüntünün Türkiye haritası olduğunu bilenlere eşleriyle birlikte bir haftalık Türkiye tatili ödül olarak verilecek.

Türk ihracatçılarıyla buluşacak İngiliz alıcılara ayrıca Türk motifleriyle süslü iki kişilik fincan takımı ve 100'er gramlık Türk kahvesi de hatıra olarak verilecek. (İzmir-aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!