Turgutlulu işadamı Özsemerci kalbine yenildi

Güncelleme Tarihi:

Turgutlulu işadamı Özsemerci kalbine yenildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2015 10:43

MANİSA’nın Turgutlu İlçesi’nin tanınan iş adamlarından 44 yaşındaki İbrahim Özdeş Özsemerci, iş seyahati için gittiği Gebze’de kalbine yenildi. Özsemerci’nin bugün ikindide toprağa verileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) üyesi olan Özdeş Blok-Tuğla Pazarlama Nakliye Sanayi Ticaret firmasının Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özdeş Özsemerci, geçen pazartesi günü sabah saatlerinde iş seyahati için Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ne gitti. Aynı günün akşamı kalp krizi geçiren evli ve iki çocuk babası Özsemerci, kaldırıldığı Gebze Özel Medical Park Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Geçmiş dönemlerde MHP Turgutlu İlçe Başkanlığı görevini yapan ağabey Süleyman Özsemerci, kardeşinin ölüm haberi üzerine Gebze’ye hareket etti. Özsemerci’nin cenazesinin bugün ikindide Turgutlu’da toprağa verileceği belirtildi.

Öte yandan; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, geçen yıl Kasım ayında ilçeyi ziyaretinde Özsemerci ve ailesinin konuğu olmuştu. Bakan İslam, Özsemerci ailesine kimsesiz iki çocuğa koruyucu ailelik yaptıkları için tebrik etmişti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!