Tüplü TV’de internet dönemi

Güncelleme Tarihi:

Tüplü TV’de internet dönemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2013 00:00

TTNET, 360 vizyonu çerçevesinde sunduğu Gezinti servisi ve OTT TV cihazının tanıtımını Antalya’da düzenlediği bir basın toplantısı ile gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Gezinti servisi ile kullanıcıların ilgi alanlarına göre reklam mümkün olurken, OTT TV cihazı ile tüplü televizyonlardan bile internete girilebilecek.İnternet kullanıcılarının ilgi alanlarına göre reklam sunmayı sağlayacak Gezinti servisiyle ilgili bilgi veren TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, “Reklamverene, internet kullanıcılarına ve yayıncılara önemli katkı sağlayacak bu reklamcılık modeli her büyüklükteki internet sitesinin reklam alanlarından gelir elde etmesinin ve yerel dijital yayınların reklam gelirlerini artırmasının önünü açacak. Reklamveren hedeflediği kullanıcıya ulaşabilirken kullanıcılar da internet sitelerini ziyaret ettiklerinde ilgi alanlarına göre reklamlar ile karşılaşacak” dedi.

İLGİ ALANLARI ÖNEMLİ

Ticaret hacminin büyümesi ve internet kullanımının artmasıyla, reklamların doğru kişilere ulaştırılmasının giderek önem kazandığını açıklayan Kaya, “İstenmeyen veya ilgi alanında olmayan reklamların gösteriminin azaltılması da önemli bir ihtiyaç olarak dikkat çekiyor” dedi.
Gezinti nasıl çalışıyor

GEZİNTİ servisini kullananların ilgi alanları ile önceden belirlenen ilgi alanı kategorileri eşleştiriliyor. Böylece kişinin ziyaret ettiği internet sitelerinde ilgi alanlarına göre reklam görmesi sağlanmış oluyor. Kullanıcılar diledikleri anda servisten kolayca çıkabiliyor. Gezinti Servisi’nde kullanıcının kimliği asla bilinmiyor, saklanmıyor ya da kimseye açıklanmıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!