Tüketici Ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Tüketici Ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2015 14:51

18. Geleneksel Tüketici Ödülleri sahibini buldu. Ödül kazanan firmalara ödüllerini Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli verdi. Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü Çilek Mobilya, Tefal ve ECA’ya verildi.

Haberin Devamı

Canikli, Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca Rixos Otel'de düzenlenen 18. Geleneksel Tüketici Ödül Töreni'nde, tüketicinin, aldığı ürüne ilişkin her türlü bilgiye erişme imkanının sağlanması gerektiğini söyledi. Bakan, "Reklam yönetmeliğimize bir düzenleme koyduk. Reklam yapılırken eğer bir üründe, toplumun dini hassasiyetleri açısından mutlaka belirtilmesi gereken bir katkı varsa, o reklamda mutlaka yer alması gerekiyor" diye konuştu.

YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Canikli, tüketicini korunmasına yönelik mevzuatların tamamlandığını, uygulama kısmındaki çalışmaların ise yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, "Hem tüketicinin parasını, hem de sağlığını korumaya çalışıyoruz. Bu bizim görevimiz. Sonuna kadar tavizsiz bir şekilde uyguluyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Tüketici Ödülleri sahiplerini buldu

10 YIL SONRA BİR İLK
Ödül töreninde Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’nün sahibi olan Çilek Mobilya adına ödülü Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin elinden Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek aldı. Çilek kazandıkları ödülle ilgili olarak, “10 yıldır ilk kez bir mobilya şirketine bu ödülü verdiler. Tüketici ile ilişkilerimiz, ürünümüzün kalitesi, hızlı dağıtım ve teslimat süreleri bu ödülü almamızda belirleyici oldu. Çilek Mobilya bugün 5 kıtada var olan bir şirket, kurulduğumuz tarihten beri ihracat yapıyoruz. Müşteriye çözüm odaklı yaklaşıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından tüketici ödülleri sahiplerine verildi. Kategoriler ve ödül alanların listesi şöyle:

- Radyo Televizyon Programı Ödülü: TRT Okul TV "Akıllı Alışveriş" Programı

- Bilinçli Tüketici Ödülü: Ahmet Akkoç, Menekşe Uysal, Salih Aytemur

-Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü: Emar Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri San. ve Tic. AŞ (ECA), Çilek Mobilya, Groupe Seb İstanbul Ev Aletleri Tic. AŞ (Tefal)

- Bilimsel Çalışma Ödülü: Hacettepe Üniversitesi Tüketici Pazar Araştırma Danışma Test ve Eğitim Merkezi

- Tüketici Özel Ödülü: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, ATV Haber Spikeri Cem Öğretir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!