TT Net: Fazla tahsilat iade edilecek

Güncelleme Tarihi:

TT Net: Fazla tahsilat iade edilecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2006 16:45

TT Net 130 bin “ADSL Statik IP müşterilerine hatalı fatura gönderilmesi”nin tek seferlik bir yanlışlık olduğunu bildirdi ve fazla tahsilatın müşterilere iade edileceğini açıkladı.

TT Net'ten yapılan açıklamada statik IP kullanıcısı olan müşterilerin faturalarında, sistemden kaynaklanan teknik bir hata nedeniyle ek bir ücret talep edildiği ve bu hatanın düzeltilmesi için gerekli adımların atıldığı bildirildi. Sistemde meydana gelen hata Rekabet Kurulu’nun kararı doğrultusunda bireysel ADSL abonelerinin yeni kurulan TTNet şirketine aktarılması çalışması esnasında meydana gelen tek seferlik bir yanlışlık niteliğinde olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Hatalı fatura gönderimi tüm ADSL abonelerimizi değil, sadece Statik IP abonesi olan müşterilerimizi kapsamaktadır. Dolayısıyla fazladan bedellerin yansıdığı toplam abone sayımız 2 milyon değil, 130 bindir. Müşterilerimizin, hatalı olarak yansıtılan bu bedellerin iadesi için bizzat dilekçe vererek başvurmaları zorunlu değildir. Bu ay fazladan tahsil edilen bedel, faturalarını otomatik ödeme ile yapan müşterilerimize önümüzdeki ay otomatik olarak geri ödenecektir. Ayrıca TTNet, hatalı fatura gönderdiği müşterilerinin erken ödeme yapmalarından kaynaklanan kayıplarını da hesaplayarak, bu tutarı da önümüzdeki ay faturalarından otomatik olarak düşecektir."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!