TSPAKB yeni yönetim kurulu belirlendi

Güncelleme Tarihi:

TSPAKB yeni yönetim kurulu belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2007 17:23

Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) , 7 Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda, TSPAKB’nın yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

TSPAKB Genel Kurulu, Sermaye Piyasası Kurulu üyeleri Abdülkerim Emek ve Muhammed Emin Özer, İMKB Başkan Yardımcısı Arıl Sezen, Merkezi Kayıt Kuruluşu Genel Müdürü Remzi Özbay ve üyelerin katılımıyla yapıldı. TSPAKB Başkanı Metin Ayışık’ın konuşmasıyla başlayan genel kurulda, yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri seçildi. Birlik statüsü gereğince iki yıllık görev süresi dolan yönetim ve denetleme kurulu üyelikleri ile 3 yıllık görec süresi dolan disiplin komitesi üyelikleri için yapılan seçimlerde, Yönetim Kurulu üyeliğine; Cem Özşen, İlhami Koç, Nevzat Öztangut, Ceyhan Bektaş, Cafer bakırhan, Bedii Ensari, Pamir Sezener, Denetleme Kurulu üyeliğine; Ahmet Erelçin, Bülent Altınel, Selim Ünver seçildi.

Göreve gelen yönetim kurulu, önümüzdeki günlerde yapacağı ilk toplantıda Birlik başkanı ve Başkan Vekilini belirleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!