Trump Towers'da mağaza açılışına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Trump Towersda mağaza açılışına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2011 10:56

Şişli’deki Trump Towers İstanbul’da, 4 bin metrekare alana kurulan Saturn mağazası dün saat 06.00’da müşterileriyle buluştu.

Gece boyu yağan yağmura aldırış etmeyen binlerce kişi, mağaza önündeki kuyruğa girdi. İzdiham olmaması için 100’erli gruplar halinde içeri alınan müşteriler 500 TL’ye varan indirimli elektronik eşya ürünlerine akın etti.

Değişik mimarisiyle Şişli’nin gözbebeği olan Trump Towers’ta ilk mağaza açılışı yapıldı. Saturn, dünya markası ürünleri açılışa özel fiyatlarla müşterilerine sundu. Saturn Şişli Trump Towers mağazasında indirimli ürünlerde en fazla ilgiyi cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, küçük ev aletleri ve LED televizyonlar gördü.

Açılışa Media Saturn Türkiye CEO’su Nuri Topatan, Saturn Trump Towers Mağaza Müdürü Emin Mercan ve üst düzey görevliler katıldı. Kurdele kesilmesinin ardından alkışlar eşliğinde müşteriler mağaza içine koştu. Hayallerindeki ürünleri ucuz fiyata almanın keyfini yaşayan bir müşteri, "Küçükçekmece’den geliyorum. Masa üstü bilgisayarım vardı. Dizüstü bilgisayar almak için geldim. Şimdi çok mutluyum" dedi.

Saatlerce yağmur altında beklediğini söyleyen bir müşteri, "LED TV almak için gece yarısından beri bekliyorum. Islanmamamız için burada binlerce kişiye yağmurluk dağıtıldı. Her şey düşünülmüş" diye konuştu.

Almanya’da 1961 yılında ilk mağazasını açan Saturn, 10 ’u aşkın ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye’de üst üste mağazalar açan Saturn’ün, bir yeni mağazasının da 27 Aralık’ta İzmir’de açılacağı açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!